KFC åbningsklar i Aarhus

Kæderestauranten Kentucky Fried Chicken er klar med Skandinaviens første drive-in afdeling.
Den nye KFC restaurant ligger med synlig facade ud mod Viborgvej. De sidste ting omkring huset er ved at blive færdiggjort. KFC Tilst. Foto: NRE Denmark.
Den nye KFC restaurant ligger med synlig facade ud mod Viborgvej. De sidste ting omkring huset er ved at blive færdiggjort. KFC Tilst. Foto: NRE Denmark.

Om KFC Tilst

  • Bygherre: KFC (Isken ApS.)
  • Entreprenør: NRE DAnmark
  • Arkitekt: Retail Architects

På fredag byder Kentucky Fried Chicken (KFC) de første kunder velkommen i kædens nye restaurant i Tilst ved Aarhus. NRE Denmark A/S har netop afleveret restauranten, og KFC er i fuld gang med at indrette sig i de nye lokaler.

– Vi glæder os over, at vi i Tilst nu åbner den sjette KFC-restaurant i Danmark, og vi er stolte over, at det samtidig bliver den første KFC drive-in restaurant i Skandinavien. Det forventer vi os meget af, siger direktør Bjartmar Trastarson, KFC Danmark.

Udviklet af NRE

KFC ligger i det nye butiksområde i Tilst, tæt ved blandt andet McDonald’s, Harald Nyborg og IDEmøbler, og vil i starten af det 2016 blive nabo til en ny Bone’s restaurant på i alt 830 kvadratmeter i to plan og med udeservering på 1. sal. NRE Denmark har stået for udvikling af butikkerne til både KFC og Bone?s og har desuden rollen som totalentreprenør.

– Vi er glade for at have afleveret en flot restaurant til KFC, og vi er meget tilfredse med det gode samarbejde, som har betydet, at vi er kommet igennem med en byggetid på kun 4 måneder, siger Jonas Olesen fra NRE Danmark.

KFC står selv som ejer af den nye KFC restaurant via deres investeringsselskab Isken ApS.

Udviklingen af området i Tilst er oprindeligt igangsat af Hesø Udvikling A/S. NRE Denmark overtog projektet i december 2013. Lokalplanen for området, som blev vedtaget i december 2013, åbner op for opførelse af yderligere cirka 4400 kvadratmeter nybyggeri.

Relateret indhold