Gode tider for Dansk Halbyggeri A/S

Øget interesse for halkonstruktioner i forbindelse med byggeri af erhvervsbyggeri og industribyggeri til danske virksomheder, siger Dansk Halbyggeri.
Løsningerne i frømandskorpsets nye hal er udviklet i et nært samarbejde mellem Dansk Halbyggeri og bygherre. Foto: Dansk Halbyggeri/Anette Roien.
Løsningerne i frømandskorpsets nye hal er udviklet i et nært samarbejde mellem Dansk Halbyggeri og bygherre. Foto: Dansk Halbyggeri/Anette Roien.

Ifølge byggevirksomheden Dansk Halbyggeri A/S bliver halkonstruktioner stadig mere populære, når virksomheder skal bygge erhvervsbyggeri til administration, herunder nyt kontorbyggeri og domiciler.

– Vi tror, at halbyggeri langt hen ad vejen vil være fremtidens virksomhedsbyggeri, fordi halkonstruktion rummer alle æstetiske og funktionelle muligheder og er en kosteffektiv måde at bygge nyt erhvervsbyggeri på, siger administrerende direktør Mogens Laustsen.

Vi tror, at halbyggeri langt hen ad vejen vil være fremtidens virksomhedsbyggeri,.

Adm. direktør Mogens Laustsen Dansk Halbyggeri A/S

God rating

Dansk Halbyggeri A/S har været gazelle-virksomhed adskillige gange og har i dag en AAA-rating, som er den højeste kreditværdighed.

Med mulighed for både total- og hovedentreprise er det muligt for virksomheden at løfte hele eller dele af byggeriet. Det er altså muligt for kunden at benytte en lokal entreprenør eller håndværker, hvis dette er ønsket. Således sørger Dansk Halbyggeri A/S for de øvrige dele af processen såsom projektering, beregninger, tegninger, byggeansøgning og projektledelse. Det er også muligt at benytte en af virksomhedens faste samarbejdspartnere, således hele processen samles i én løsning.

Relateret indhold