Familielivet er i højsæde uden for Aarhus

I løbet af 2022 begynder Levehuse i samarbejde med Pilea Estate opførelsen af moderne dobbelthuse på i Hasselager, hvor der også vil blive skabt gode naboskaber i grønne omgivelser.
På Kildeagervej i Hasselager opføres boligerne som 150 m2 funkis i 2 plan med 3 eller 4 soveværelser samt et stort køkken-alrum.
På Kildeagervej i Hasselager opføres boligerne som 150 m2 funkis i 2 plan med 3 eller 4 soveværelser samt et stort køkken-alrum.

I Hasselager ved Aarhus opfører byggefirmaet Levehuse 40 dobbelthusene, der alle bygges som vedligeholdelsesfrie murstensboliger i bedste funkisstil med 150 m2 fordelt på 2 plan og med enten tre eller fire soveværelser på 1. salen.

Husene får et rent og minimalistisk udtryk, hvori der skabes rummelige, regulære og lyse rum med gode indretningsmuligheder, så hver eneste kvadratmeter udnyttes optimalt.

– Området er meget børnevenligt, så det er en oplagt mulighed, hvis man kommer fra en lejlighed eller en lejebolig. Det er det perfekte næste skridt både prismæssigt og størrelsesmæssigt for en børnefamilie, lyder det fra adm. direktør for Levehuse, Tim Lykke Jensen.

Masser af liv allerede

Ifølge mægler på projektet, Henrik Sandahl fra Nybolig Aarhus City, er Hasselager en voksende bydel, hvor der allerede er fuld gang i foreningslivet i forbindelse med, at flere familier er flyttet til gennem årene, og det er en stor fordel for det nye projekt:

– Grunden til de nye boliger ligger omkranset af andre huse og skønne, grønne områder, så der er allerede masser af liv, når de nye boligejere flytter ind. Det betyder også, at vejnettet og stisystemerne i området er anlagt, og buske og træer er vokset op, så man som børnefamilie let kan få hverdagen til at hænge sammen og ikke får fornemmelsen af at bo ude på en tom mark de første år. Ligeledes er Hasselager et fordelagtigt område både for transport ind til Aarhus og til omkringliggende byer, siger han.

Medbestemmelse og fællesarealer

Boligerne er netop sat til salg med priser startende fra små fire mio. kroner.

Opstarten på projektet er endnu ikke fastlagt, men Levehuse forventer at byggeriet begynder i sensommeren 2022, og hos både Levehuse, Pilea Estate og Nybolig har de en klar forventning om, at projektet bliver en succes i et attraktivt område, hvor boliger historisk ikke får lov at være til salg ret længe.

– I Pilea Estate synes vi naturligvis, at projektet er lige i øjet. Men når man køber en spritny bolig, er det vigtigt, at man også får det, som man gerne vil have og har noget medbestemmelse, både i de små og de store ting. Så i stedet for at vi bestemte, hvad fællesarealerne skulle indeholde, hvorfor så ikke lade ejerne selv beslutte det. Så puljen til fællesarealerne er givet til grundejerforeningen, og så er vi jo utroligt spændte på, hvilke interessante tiltag de finder på, fortæller adm. direktør i Pilea Estate, Daniel Høj.

Relateret indhold