Nu kan byggeriet af over 10.000 m2 domicil gå i gang i Taastrup

Med byggetilladelsen på plads vil Stensdal Group i 2025 kunne byde den nye lejer, MTAB Danmark, indenfor i deres nye domicilbyggeri.
Kommende domicilejendom set udefra.
Den kommende domicilejendom på Dybendalsvænget 3 i Taastrup. Visualisering: Midtjysk Albyg.

I samarbejde med totalentreprenør Midtjysk Albyg påbegynder Stensdal Group straks efter sommerferien opførelse af et nyt, 10.600 m2 stort domicilbyggeri på ejendomskoncernens grund på Dybendalsvænget 3 i Taastrup.

Stensdal Group er i forvejen repræsenteret i Klovtofte Erhvervsområde med ejerskabet af naboejendommen til IKEA på Mårkærvej 2 (9.350 m2 bygninger) og flerbrugerejendommen på Dybendalsvænget 3 (13.500 m2).

Læs også

Første ejendomskoncern: SBTi skal effektivisere klimaindsatsen

Den nye domicilejendom bliver lejemål og adresse for den nordiske transport- og logistikvirksomhed MTAB og deres danske afdeling.

MTAB Danmark specialiserer sig indenfor transport, håndtering og opbevaring af følsomme produkter, og derfor stiller det – sammenlignet med en typisk logistikejendom – særlige krav til ejendommens sikringsniveau og den tekniske funktionalitet, herunder brandbekæmpelse, fugtighedsstyring m.v.

– Det har været en utrolig spændende proces og et unikt projekt, som vi glæder os til tager form. Det, at vi kan igangsætte byggeriet lige efter sommerferien, er takket være en grundig proces og godt samarbejde med MTAB Danmark samt en effektiv byggesagsbehandling hos Høje Taastrup Kommune, siger Lars Vestergaard Olsen, Ejendomsdirektør, Stensdal Group.

Læs også

Ejendomskoncern rykker tættere mod København

Hos MTAB Danmark, der har underskrevet en 15-årig lejekontrakt på domicilejendommen, glæder man sig over, at have fundet en lokation med en ideel beliggenhed – med Roskildevej og Holbæk Motorvejen tæt på – ligesom de særlige behov til ejendommens egenskaber og kvaliteter også bliver imødekommet:

– Med den nye bygning vil MTAB have et domicil, der opfylder vores kunders nuværende miljø-, klima- og sikkerhedsstandarder. Placeringen er nøje valgt for at være tæt på alle primære transportveje og let tilgængelig for vores kunder, siger landechef Jørgen Jul Jensen, MTAB Danmark.

Relateret indhold