Byggeri af ældreboliger i Sulsted når milepæl

Byggeriet af 24 seniorboliger i Sulsted er nu så langt, at NCC og Boligselskabet Nordjylland har fejret rejsegilde.
Rejsegildet blev fejret med 'Skinkesøm i spændetrøje', 'Henning i presenning i sovepose' tilsat lidt 'surt fra urtehaven'. Alt sammen serveret fra skinkeskuret. Foto: NCC.
Rejsegildet blev fejret med 'Skinkesøm i spændetrøje', 'Henning i presenning i sovepose' tilsat lidt 'surt fra urtehaven'. Alt sammen serveret fra skinkeskuret. Foto: NCC.

Arbejdet med at opføre nye seniorboliger i Sulsted nord for Aalborg skrider godt fremad. De tre første blokke er lukket, og de indvendige arbejder er påbegyndt i de to første. Der er kommet tag på den fjerde blok, hvor der nu er gang i opmuringen af facaderne. Den femte blok har fået bagvægge, og her arbejdes der på taget. De året er begyndt med mildere temperaturer end sædvanligt, har det også været muligt at begynde arbejdet på de udvendige arealer. Det er således på sin plads at fejre det forløbige resultat.

I sin tale ved mandagens rejsegilde takkede Troels Bidstrup Hansen, formand for boligforeningens hovedbestyrelse både håndværkere, entreprenører og rådgivere. Han understregede, at Sulsted Samråd har været med til at føde idéen om de nye boliger, som han er overbevist om vil blive lejet ud meget hurtigt. Senior projektchef fra NCC, Jacob Søe Lundgaard, udtrykte også begejstring for projektet.

– Som entreprenør er det altid en fornøjelse at blive inviteret til rejsegilde. Det er nemlig udtryk for, at byggeriet nu for alvor begynder at tage form, og at projektet er godt på vej mod det færdige resultat, sagde han og tilføjede:

– Samarbejdet mellem alle parter har været præget af en fælles forståelse for hinandens opgaver – det gælder alle håndværkere på pladsen, byggeledelse og bygherre. Der har været en konstruktiv indstilling og et ønske om at hjælpe hinanden til projektets bedste.

De nye seniorboliger er tegnet med gode adgangsforhold og fokus på energioptimering af Arkitektfirmaet Kjaer og Richter A/S. Hvert hus får egen parkeringsplads og eget redskabsrum, og området udformes, så det sikrer tryghed og giver mulighed for fællesarealer. De nye boliger opfylder også ønsket om at skabe mere cirkulation i Sulsteds boligmarked.

Boligerne forventes at stå klar til udlejning i august i år.

Relateret indhold