Gottlieb Paludan satser på mere international brosucces

Arkitekt og infrastrukturspecialist Christian Ernst er ansat til at stå i spidsen for Gottlieb Paludan Architects' nyetablerede team for brodesign og mobilitet. Teamet skal blandt andet være med til at videreudvikle de internationale aktiviteter på bro-området.
Cykelbro ved Ullevål stadion i Oslo. Pressefoto: EFLA.
Cykelbro ved Ullevål stadion i Oslo. Pressefoto: EFLA.

Gottlieb Paludan Architects er særlig kendt for sin ekspertise indenfor infrastrukturopgaver og for sin stærke designprofil. Med ansættelsen af Christian Ernst, arkitekt MAA og specialist med international erfaring indenfor brodesign og mobilitet, styrker og udvikler Gottlieb Paludan Architects sin position og sine kompetencer på transport og infrastruktur-området.

– Jeg glæder mig til at indgå i en virksomhed med stærke kompetencer og en dybt forankret faglighed indenfor infrastrukturdesign. Med det jeg kan tilføre af erfaring indenfor brodesign og mobilitet, er jeg overbevist om, at vi sammen har det der skal til for at skabe fremtidens infrastrukturløsninger, siger Christian Ernst.

Den nye mand kommer fra det internationale arkitektfirma Brownlie Ernst and Marks, som han selv var med til at grundlægge i 2012, og som netop har transport og infrastruktur som kerneområde.

Christian Ernst blev ved årsskiftet en del af Gottlieb Paludan Architects. Pressefoto.
Christian Ernst blev ved årsskiftet en del af Gottlieb Paludan Architects. Pressefoto.

Christian Ernst har 20 års erfaring med at løse infrastruktur- og transportopgaver i tværfaglige projektteams over hele verden og har en særlig historik indenfor brodesign. Han har været ansvarlig for flere store internationale projekter såsom Gerald Desmond Bridge i Long Beach LA, Frederick Douglass Memorial Bridge i Washington D.C. og Fourth Manama-Muharraq Crossing i Bahrain. Han har desuden stået i spidsen for grønne mobilitetsløsninger, som cykelbroen ved Ullevål stadion i Oslo.

– Tilgangen af en kapacitet som Christian Ernst passer som fod i hose med vores aktuelle internationaliseringsstrategi. Christian kan løfte vores igangværende aktiviteter på bro- og mobilitetsområdet til et nyt niveau – og til et større geografisk område, siger Kristian Hagemann, administrerende direktør.

Gottlieb Paludan Architects har stået i spidsen for flere broopgaver i Danmark og Sverige, blandt andet Byens Bro i Odense, og arbejder i øjeblikket for britiske Network Rail med design af nye broforbindelser på flere hundrede stationer rundt om i landet.

Etableringen af et nyt team med speciale i brodesign og mobilitet skal ruste virksomheden til en endnu større satsning på internationale bro- og mobilitetsopgaver.

Relateret indhold