Udfordret byggeri går i gang i Sydhavnen

På Teglholmsgade i København har Nordstern taget første spadestik til et nye byggeri, der vil omfatte ca. 15.000 m2 fordelt på seks etager, hvoraf de 13.700 m2 kontorarealer er designet efter Nreps Woods-koncept.
Tre mænd og én kvinde står med hver sin spade i jorden.
Det første spadestik er taget i dag.

I dag er der blevet taget første spadestik på Teglholmsgade i København.

Projektet startede op i 2021 og har været udfordret undervejs i både projektudvikling og senest med et vigende marked:

– Dette projekt er et godt eksempel på, at man godt kan finde løsninger, selv i et svært marked, siger Group CEO Torben Modvig, Nordstern.

Udfordrende opgave

Virksomheden har både udviklet og opfører projektet, ligesom man også er bygherre på projektet frem til færdiggørelse, hvorefter Nrep overtager byggeriet, der således også er designet efter Nreps Woods-koncept.

13.700 m2 af de ca. 15.000 m2 er designet efter Nreps Woods-koncept.

– Vi er glade for endnu engang at samarbejde med Nrep om at bringe dette projekt til live, og vi ser frem til at se det færdige resultat bidrage positivt til området. Projektet er blevet til gennem et godt samarbejde med både Nrep og Københavns Kommune. Selvom processen for at opnå byggetilladelsen har været udfordrende, har vi sammen fundet de rette løsninger, så vi kan stå her i dag, siger Torben Modvig.

Mødested, p-pladser og solceller

Udover kontorarealerne vil der være 1.335 m2 dedikeret til en dagligvarebutik, som allerede er udlejet til Lidl. Der etableres også en café med offentlig adgang i stueetagen, som vil fungere som reception og mødested for både medarbejdere og besøgende.

Læs også

Brandsikkerhed bliver nyt marked for Ahlsell

Desuden inkluderer byggeriet en parkeringskælder på ca. 3.000 m2 med plads til 72 biler.

Bygningen vil være udstyret med solceller på taget, som vil producere grøn el og dermed reducere CO2-udledningen.

Byggeriet bygges til DGNB Guld-certificering og vil også efterleve EU’s taksonomiforordning for bæredygtighed, oplyses det.

Hele projektet forventes at stå færdigt i slutningen af 2026.

Relateret indhold