Norrøns nye projektchef har blik for den arkitektoniske detalje

Det er mindre end to måneder siden, Norrøn ansatte fem nye, fagligt stærke kollegaer. Nu får tegnestuen endnu et stærkt kort på hånden i form af Brian Uhd Hansen, der har mere end 20 års erfaring fra arkitektbranchen.
Brian Uhd Hansen har siden 1998 høstet erfaringer fra tre fremtrædende arkitektvirksomheder. Nu tiltræder han som projektchef i Norrøn.
Brian Uhd Hansen har siden 1998 høstet erfaringer fra tre fremtrædende arkitektvirksomheder. Nu tiltræder han som projektchef i Norrøn.

Den København-baserede arkitektvirksomheden Norrøn udvider ledelsen med Brian Uhd Hansen, der er ansat som projektchef for byggeri. Han kommer med mere end 20 års erfaring som projekt- og projekteringsleder fra Schmidt Hammer Lassen, Lundgaard & Tranberg og senest fra Nordic Office of Architecture, hvor han har været partner og COO siden 2018.

Gennem årene har han siddet med på en lang række af de mest markante byggeprojekter i Danmark såsom Naturhistorisk Museum, Kannikegården i Ribe, Pier 47 på Langelinie, Charlottehaven på Østerbro, SEB Bank, Vordingborg Borgcenter, Sorø Kunstmuseum og Aros Kunstmuseum.

– Vi er glade for at kunne byde velkommen til Brian, der som Norrøns nye projektchef inden for byggeri bidrager til at styrke tegnestuens byggetekniske faglighed på tværs af kontorets sagsarkitekter i det projekterende faser. Formålet er at sikre en høj arkitektonisk kvalitet, detaljering og sikkerhed i processerne i takt med at projekterne vokser både i skala og omfang, siger stiftende partner Marco Berenthz.

Læs også: Henning Larsen-folk skal styrke Norrøns tværfaglighed

Den nye projektchef er uddannet både byggeøkonom og bygningskonstruktør MAK, og hans store faglige ballast skal fremadrettet være med til at styrke Norrøns projekter.

Især hans arbejdsmetoder og -værdier samt hans fokus på en sanselig og konkret tilgang til arkitektur – med vægt på materialer og den arkitektoniske detalje – er et godt match, lyder det fra hans nye arbejdsgiver.

Relateret indhold