NREP og Domis bygger videre i Risskov Brynet

Parterne indgår samarbejde om at færdiggøre udviklingen af det tidligere industriområde i Aarhus.I første omgang drejer det sig om 199 boliger.
Risskov Brynet skyder op på et tidligere industriområde. Visualisering: Domis/NREP.
Risskov Brynet skyder op på et tidligere industriområde. Visualisering: Domis/NREP.

NREP og Domis har indgået aftale om at færdigudvikle det Risskov Brynet-projekt i Aarhus, der har været i gang siden 2014. Aftalen omfatter i alt ca. 36.000 etagemeter boligbyggeri. I første omgang igangsættes byggeriet af 199 boliger, fordelt på 17.300 etagemeter, som forventes opført inden for de kommende to år.

Entreprenør Kaj Ove Madsen A/S, som har stået for opførslen af de eksisterende boliger i Risskov Brynet, kommer til at være ansvarlig for byggeriet.

Boligerne opføres med DGNB Guld-certificering, og bliver et af Aarhus’ første boligbyggerier med denne certificering inden for bæredygtighed. Certificeringen af boligerne ligger i øvrigt i tråd med intentionerne i helhedsplanen for Risskov Brynet, som tager afsæt i at skabe en bæredygtig bydel. DGNB tager højde for en lang række parametre indenfor bæredygtighed og skal indtænkes i alle projektets faser lige fra støj og jordhåndtering under opførelsen til materialevalg og det endelige energiforbrug i boligerne.

Relateret indhold