Projekt Sandkaj 1.05 er sat i gang

NRE Denmark opfører 65 nye lejelejligheder på Sandkaj i Nordhavn.
Boligprojektet Sandkaj 1.05 ligger ud til havnefronten i Nordhavn. Illustration: Mangor & Nagel Arkitektfirma A/S.
Boligprojektet Sandkaj 1.05 ligger ud til havnefronten i Nordhavn. Illustration: Mangor & Nagel Arkitektfirma A/S.

NRE Denmark A/S går nu i gang med at opføre 65 nye lejelejligheder ud mod havnefronten i Nordhavn. Stubkjær Invest A/S er bygherre på projektet, som indeholder to-, tre-og fireværelses lejligheder af varierende størrelse med en grøn gårdhave og to fælles taghaver.

Det nye byggeri ligger på Sandkaj med få minutters gang til S-tog og den kommende metro på Nordhavn Station. Det får et samlet etageareal på 6.350 etagekvadratmeter samt kælder, og der bliver et mindre erhvervsareal i stueplan. Sandkaj-området bliver Nordhavns hovedpromenade med en række rekreative tilbud i stueplan.

Aktiv dialog

Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark, udtaler:

– Lejeboligerne vil være med til at sikre mangfoldighed i den nye bydel. Vi har undervejs i projektet haft en meget aktiv dialog med de offentlige myndigheder og bygherre for at sikre, at byggefeltet indrettes optimalt med respekt for den fremtrædende placering ved havnekanten. Det har i den forbindelse haft stor betydning, at vi fandt sammen med Stubkjær Invest, som har været med til at finde de optimale løsninger for projektet på lang sigt.

Projektet, som i Nordhavns udviklingsplan er benævnt Sandkaj 1.05, er i sin tid formidlet af By & Havn til Corpus Development ApS. Projektet blev i 2012 overtaget af NRE Denmark, der har udviklet det i samarbejde med Stubkjær Invest som bygherre og med Sadolin & Albæk som rådgivere.

Byggeriet opføres af NRE Denmark i totalentreprise. Arkitekter er Mangor & Nagel Arkitektfirma. Stubkjær Invest har endnu ikke valgt administrator til udlejningen.

Relateret indhold