Årets Robotvirksomhed forbedrer byggeriet med 3D-maskinstyring

Unicontrol forbedrer effektivitet, sikkerhed og arbejdsforhold i byggeriet ved hjælp af 3D-maskinstyringssystemer. Det har nu kastet robotbranchens pris Årets Robotvirksomhed af sig.
Marketingschef Christian Ottesen (tv.), COO Ehsanullah Ekhlas og teknologidirektør Zbigniew Niemczyk (th.) fra Unicontrol modtog prisen som Årets Robotvirksomhed på Odense Robotics' årsmøde.
Marketingschef Christian Ottesen (tv.), COO Ehsanullah Ekhlas og teknologidirektør Zbigniew Niemczyk (th.) fra Unicontrol modtog prisen som Årets Robotvirksomhed på Odense Robotics' årsmøde.

Ved at samarbejde med entreprenører, leverer softwarevirksomheden Unicontrol fleksible, brugervenlige og pålidelige 3D-maskinstyringssystemer, som både forbedrer effektiviteten, sikkerheden og arbejdsforholdene i byggebranchen.

Det arbejde har nu indbragt den Odensebaserede robotvirksomhed prisen som Årets Robotvirksomhed i den landsdækkende non-profitorganisation Odense Robotics, der arbejder på at fremme innovation, forskning og udvikling inden for robotteknologi.

Læs også: Robot skal sortere 25.000 tons byggeaffald om året

Det er medlemmerne af Odense Robotics, der har valgt at hædre Unicontrol. Prisen blev – sammen med prisen Årets Robotstartup – overrakt på branchens årsmøde i går. Vinderne blev fundet gennem to afstemningsrunder blandt de mere end 360 medlemmer i starten af året.

Co-founder og CCO i Unicontrol, Ehsanullah Ekhlas, siger:

– Vi er meget begejstrede for at modtage Odense Robotics’ pris som årets virksomhed. Samtidigt er vi dybt beærede over, at vores kolleger på tværs af den danske robotindustri har stemt på os og vist tro på vores teknologi. Unicontrols mål er at revolutionere byggebranchen og gøre livet lettere og enklere for operatører.

Læs også: Robotteknologi og 3D-print bærer The Dome

Unicontrol vandt over to andre innovative finalister: Coalescent Mobile Robotics og FarmDroid, som var sidste års vinder af prisen.

Relateret indhold