Oversigt: De seneste leads og udbud – uge 42/43

Seneste uges leads og udbud fra 16. oktober til den 23. oktober tæller blandt andet godkendelse af helhedsplan i Randers, offentlig licitation i København og udbud med forhandling i Horsens.
Tre mænd står på en byggeplads i solnedgangen.
Foto: Gettyimages.

Nedenstående liste er et uddrag af de mest relevante leads og udbud for virksomheder i bygge-, anlægs- og ejendomsbranchen – eller beslægtede selskaber.

Listen er hentet fra Lambrecht Info i samarbejde med Byggefakta.

LEADS

Silkeborg, projekteringsbevilling til udvidelse

Region Midtjylland købte i 2023 to byggegrunde i umiddelbar tilknytning til de eksisterende tilbud på specialområdet autisme, men etablering af bygninger til en udvidelse blev sat på pause. Nu søges projekteringsbevilling til etablering af ti boliger inklusive fælles- og personalefaciliteter samt et nyt dagtilbud. Udvalget for bæredygtighed, teknologi og anlæg indstiller, at der gives anlægsbevillig på 2,0 mio. kr. til projektering af Fremtidens Gødvad, Silkeborg.

Viborg, etablering af ekstra etage

Der skal etableres en ny Specialtandpleje i Viborg. Regionsrådet har givet en projekteringsbevilling til projektet. Udvalg for bæredygtighed, teknologi og anlæg indstiller, at der opføres en ekstra etage på den nye bygning til Specialtandplejen og at Hospitalsenhed Midt finansierer den ekstra etage af hospitalets driftsmidler.

Randers, godkendelse af helhedsplan

Boligforeningen Kronjylland har sendt en ansøgning om godkendelse af anskaffelsessummen i forbindelse med gennemførelse af helhedsplan. Afdelingen består af 440 boliger, og helhedsplanen omfatter renovering, omdannelse og sammenlægning af boliger, så der vil være 423 boliger i afdelingen. Forvaltningen indstiller til byrådet at skema B for renovering af boliger i Boligforeningen Kronjylland, afdeling 27, godkendes.

København, teknisk tilpasning af budget

KL koordinerer kommunernes budgetlægning for at sikre, at kommunerne under ét overholder de overordnede rammer på service, anlæg og skat i økonomiaftalen mellem KL og regeringen. Økonomiforvaltningen indstiller, at Økonomiudvalget over for Borgerrepræsentationen anbefaler, at budget 2025 tilpasses med en teknisk reperiodisering på anlæg fra 2025 til 2026.

Aarhus, status på vindmøller

På baggrund af det politiske ophæng, indledende undersøgelser og borgerinddragelse i september 2024, har Teknik og Miljø besluttet at tage næste skridt i processen og givet grønt lys til at begynde arbejdet med en lokalplan, et kommuneplantillæg og en samlet miljøvurdering af projekt og plan.

UDBUD

København, offentlig licitation

Udviklingsselskabet By & Havn I/S udbyder teknisk rådgivning og bistand vedrørende Sundmolen Øst. Rådgivningsopgaven omfatter teknisk rådgivning og bistand i relation til projekt for byggemodning af byrummet og landskabet, der omkranser bevarede og nye bebyggelser, herunder bla. udarbejdelse af udbuds- og udførelsesprojekt, udbud, fagtilsyn og projektopfølgning.

Videbæk, udbud med forhandling

Nærværende totalentreprise omfatter etableringen af en komplet, nøglefærdig varmecentral til Videbæk Varme beliggende på en ny byggegrund i det sydøstlige Videbæk. Leverancer og arbejder i totalentreprisen omfatter bl.a. en teknikbygning, et 5,0-5,5 MW luft/vand-varmepumpeanlæg inkl. energioptagere, komplette røranlæg, ventiler, transmittere mv.

Horsens, udbud med forhandling

Udbuddet vedrører opførelse af ny politistation i Horsens ved renovering og ombygning af eksisterende byggeri på Chr. M. Østergaards vej, i totalentreprise. Den udbudte aftale indgås med henblik på at opfylde en lejeaftale mellem Projektselskabet CMØ ApS og Bygningsstyrelsen, der indebærer indretning af eksisterende byggeri samt opførelse af ny garagebygning.

København, udbud med forhandling

Kontrakten er en rammeaftale med flere leverandører og omhandler miljøundersøgelser af bygninger og bygningsdele bl.a. i forbindelse med nedrivning og renovering af bygninger samt rådgivning i forbindelse med selve nedrivningen og renoveringen.

Vejle – Skanderborg, offentlig licitation

Denne entreprise omfatter i hovedtræk sideudvidelse af ca. 6 km motorvej fra 2 til 3 spor, nyanlæg af 1,2 km motortrafikvej, 0,6 km hovedlandevej, 8 ramper, 0,2 km kommuneveje samt 0,25 km shunter. Desuden skal der bl.a. etableres 3 vejoverføringer, 3 faunapassager, sideudvidelse af en stiunderføring og permanent forankret spuns langs motorvej i begge sider ved Kællingegravene. I entreprisen indgår også nedrivnings- og opbrydningsarbejder.

Relateret indhold