Casa, JJW og EKJ vinder Ishøj-ombygning

Ishøj Kommune har netop skrevet kontrakt med et team bestående af CASA, JJW Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører, som skal stå for første etape af ombygningen af Brohuset.
Corona-situation betyder, at Ishøj Kommune og udbudsvinderne skrev under på kontrakten hver for sig. Her skriver borgmester Ole Bjørstorp under.
Corona-situation betyder, at Ishøj Kommune og udbudsvinderne skrev under på kontrakten hver for sig. Her skriver borgmester Ole Bjørstorp under.

Et stort udbud er blevet afsluttet i Ishøj, hvor et team bestående af CASA, JJW Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører vinder og skal stå i spidsen for første etape af ombygningen af Brohuset.

– Corona-pandemien har naturligvis presset os, men mange ansatte i kommunen har arbejdet hårdt for at afslutte udbuddet i tide, så vi kan komme i gang med byggeriet. Jeg er stolt af, at vi trods en nedlukning af det offentlige, har gennemført et stort udbud, og at vi nu er klar til at komme i gang med ombygningen og dermed holde de økonomiske hjul i gang i Danmark, siger Ole Bjørstorp, borgmester i Ishøj Kommune.

Store ambitioner

Brohuset, en ca. 12.000 kvadratmeter stor bygning i hjertet af Ishøj, blev købt af kommunen i december 2018. Bygningen har tidligere huset uddannelsesinstitutionen NEXT, men skal nu bygges om og forvandles til et moderne sundheds- og medborgerhus.

Det store projekt er delt op i fire etaper, hvoraf den første, som der nu bliver taget hul på, skal løbe frem til sommeren 2021. Når dette arbejde er afsluttet, vil Brohuset være klar til at huse en række af Ishøj Kommunes mange foreninger og frivillige netværk.

Hos udbudsvinderne glæder man sig til at tage fat på opgaven i Ishøj:

– Vi er først og fremmest stolte over den tillid, som Ishøj Kommune har vist os med tildelingen af opgaven. Sammen med JJW Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører vil vi skabe et nyt, inspirerende pejlemærke for Ishøj, som vil være til stor gavn for både kommunen og dens borgere. Det er et spændende projekt, og vi glæder os til at komme i gang, siger John Strands Petersson, direktør for Renovering hos CASA.

Ombygningen af Brohuset forventes at være afsluttet i 2023.

Relateret indhold