Vil være den største leverandør af sikring inden for 5 år

Carl Ras udvider nu inden for sikringssegmentet og har store ambitioner med forretningsområdet.
Direktør i Carl Ras, Jan Teller.

I længere tid har værktøjsleverandøren Carl Ras oplevet en større efterspørgsel på sikring fra låsesmede og elektrikere.

For nylig har virksomheden derfor indgået samarbejde med SimonsVoss, der er leverandør inden for sikring og ADK-produkter til låsesmede og elektrikere, ligesom værktøjsleverandøren i mange år har samarbejdet med dormakaba Danmark.

Læs også

Carl Ras opkøber igen – vil samle branchespecialister

– Vi målretter nu vores indsats mod sikringssegmentet endnu mere ved at udvide vores produktsortiment med alt fra låse til tøj og forbrugsvarer og ved at øge dybden og bredden i vores butikker, siger direktør i Carl Ras, Jan Teller, og tilføjer:

– Vi vil være en omnichannel leverandør, der kan tilbyde den bedste kundeoplevelse både online, i vores fysiske butikker, vores kundeserviceafdeling og via vores kørende konsulenter i markedet. Derfor øger vi varetilgængeligheden på sikring og ADK-produkter i hele landet, så det bliver nemt for kunderne at handle med os. Online kan de få det leveret dagen efter bestilling af en fragtmand.

Låsesmede får et showroom

Jan Teller fortæller, at ambition er at blive den største leverandør af sikring i markedet inden for 5 år, og derfor har Carl Ras styrket forretningen med specialister i sikring. Ligeledes er etableret et 70 m2 stort showroom for dørgreb i værktøjsleverandørens butik på Frederiksberg.

– Vi ved af erfaring, at mange låsesmede har manglet et showroom, så den service vil vi gerne levere til dem, så vi kan klæde dem bedre på til at komme godt fra start, siger Claus Møller, der er blevet ansat som salgschef til at lede det nye forretningsområde.

Relateret indhold