Norva24 styrker sig på underjordisk infrastruktur – flere opkøb venter

Kloakservicevirksomheden ekspanderer i Danmark gennem opkøb af Nordic Powergroup, der består af 80 medarbejdere og omsætter for 138 mio. kroner.
Nordic Powergroup opererer i hele Danmark med hovedkontor i Greve ved København. Foto: Nordic Powergroup (NPG).
Nordic Powergroup opererer i hele Danmark med hovedkontor i Greve ved København. Foto: Nordic Powergroup (NPG).

Med opkøbet af Nordic Powergroup (NPG) styrker kloakservicevirksomheden Norva24 sin position inden for vedligeholdelse af underjordisk infrastruktur (UIM) på det danske marked.

Læs også: Fjerner 100 ton forurening fra Høfde 42. Pris: 728 mio. kr.

– Vores strategi er afhængig af at opretholde en høj hastighed af opkøb, og jeg er meget begejstret for at få 80 nye medarbejdere fra Nordic Powergroup til at slutte sig til Norva24. Dette er vores andet opkøb annonceret på kun to uger, og vi har flere i vente. Vores pipeline af potentielle opkøbsemner er omfattende, siger Norva24 Groups adm. direktør, Henrik Norrbom.

Norva24 er dannet af en række lokale kloakvirksomheder, som slog sig sammen i 2015.

Vigtig del af strategien

NPG’s omsætning var 138 mio. kroner med en EBIT-margin på 14,2 % i de seneste tolv måneder frem til 31. marts 2024, og virksomhedens tjenester omfatter de fleste af de almindelige UIM-tjenester med særligt fokus på industriservice.

– Købet af NPG er en vigtig del af vores strategi om at styrke Norva24’s førende markedsposition inden for avancerede UIM-tjenester samt vores tilstedeværelse i Danmark – et af vores kernemarkeder. Vi byder NPG’s omkring 80 medarbejdere velkommen til Norva24-koncernen, hvilket bringer komplementære kompetencer og styrker vores servicetilbud især inden for industriservice, siger Tim Norman, adm. direktør for Norva24 Danmark.

Vil nå kunder uden for Danmark

Norva24 tilbyder allerede industriservice i dag, men med begrænset aktivitet på det danske marked. De nuværende operationer inden for området i Norva24 Danmark fortsætter som hidtil, men med en større grad af samarbejde og koordinering mellem Norva24 og NPG, fortæller Magnus Ditlevsen, adm. direktør for NPG:

– Norva24 er den ideelle ramme for vores virksomhed til fortsat at vokse. Med Norva24’s førende rolle i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland er vi glade for at slutte os til denne dynamiske gruppe og bruge vores højkvalitetsfærdigheder inden for industriservice til at nå kunder uden for Danmark.

Læs også: Til kamp mod oversvømmelser: Skybrudstunnel godt på vej

NPG fortsætter som et selvstændigt datterselskab under Norva24 Danmark, hvorfor Jan Nandfred og René Gemmer Gasberg forbliver som direktører i NPG-ledelsen, og Magnus Ditlevsen fortsætter som adm. direktør for NPG.

Magnus Ditlevsen vil desuden indtræde i Norva24 Danmarks ledergruppe.

Relateret indhold