Lær mere om produktivitet i branchen

MT Højgaard inviterer til inspirationsdag om forbedret produktivitet i byggebranchen. Det foregår i prisvindende rammer på det ny Moesgaard Museum.
MT Højgaard har opført Moesgaard Museums nye udstillingsbygning. Arkivfoto.
MT Højgaard har opført Moesgaard Museums nye udstillingsbygning. Arkivfoto.

MT Højgaard stod for opførelsen af det prisvindende og meget imponerende ny Moesgaard Museeum, der åbnede syd for Aarhus sidste år. Og den 18. marts inviterer entreprenørvirksomheden til et arrangement i selvsamme bygning. På dagen bliver der sat fokus på produktivitet i byggebranchen. Hvordan kan man øge produktiviteten i byggebranchen? Og hvilke muligheder og fordele er der ved at digitalisere byggeprocessen?

Markedschef Lars Smedegaard og kundechef Martin Novak Knudsen fra MT Højgaard har inviteret fire oplægsholdere til at komme og give deres besyv om produktivitet i byggebranchen. Arrangementet henvender sig til offentlige og private beslutningstagere.

Dagens oplægsholdere

Arkitekt Niels Edeltoft fra Henning Larsen Architects vil starte eftermiddagen med en præsentation af de arkitektoniske overvejelser omkring Moesgaard Museum. Niels Edeltoft slutter desuden dagen af med en rundvisning på museet for de nysgerrige.

Peter Rantil Smith, sektionsdirektør i MT Højgaard, vil fortælle om hvilke udfordringer, der er ved at bygge uden brug af digitalisering, og han vil komme med konkrete eksempler fra opførelsen af den nye udstillingsbygning til Moesgaard Museum.

Byggechef ved Det Nye Universitetshospital Søren K. Overgaard vil give sit bud på hvilke fordele og ulemper, der er ved at benytte Building Information Modeling (BIM) i en byggeproces.

Dagen bliver rundet af af Niels Wingesø Falk, divisionsdirektør, VDC i MT Højgaard, som vil fortælle om mulighederne for at øge produktiviteten ved at anvende digitalisering før, under og efter et byggeprojekt.

Tilmelding og yderligere info.

Relateret indhold