Jönsson vinder BNS-projekt i Nærheden

Totalentreprisen af Salamanderhusene i Hedehusenes højtprofilerede byudviklingskvarter Nærheden går til Jönsson Entreprise A/S, der skal færdiggøre 21 rækkehuse og 18 etageboliger, efter entreprenøren B. Nygaard Sørensen gik konkurs i februar.
Thomas Normann er direktør i Jönsson Entreprise. Pressefoto.
Thomas Normann er direktør i Jönsson Entreprise. Pressefoto.

I konkurrence med to andre entreprenører har Jönsson Entreprise vundet færdiggørelsen af 39 boliger i det nye byudviklingsområde Nærheden. Kontrakten på de i alt 4231 kvadratmeter er netop underskrevet, og Jönsson kan glæde sig til at fortsætte opførelsen i totalentreprise.

Salamanderhusene, som er et ud af 18 projekter, der blev påvirket af BNS-konkursen, er dermed landet på nye sikre hænder.

– Vi har rigtig god erfaring og fine referencer indenfor denne type boligprojekter. Projektet vi overtager, er cirka 20 procent færdigt, og vi går nu på med krum hals og et godt overblik for at samle alle tråde og færdiggøre projektet, som det oprindelig er tænkt, siger Thomas Normann, direktør i Jönsson Entreprise.

Ordren til Jönsson kommer netop som Jönsson Entreprise har afleveret Krimsvej, et andet stort rækkehusprojekt på Amager Strandpark.

Parcel 5.4, hvor Salamanderhusene bygges, hører til stationskvarteret. Der opføres 21 rækkehuse og 19 etageboliger længst mod nord på parcellen. Bebyggelsen ligger i et område, hvor nærhed mellem mennesker og natur er sat i fokus, blandt andet med fælles køkkenhave og etablerede vandhuller, der skaber et grønt miljø til både mennesker og dyr. Området ligger tæt på indkøb, institutioner, sportsfaciliteter og offentlig transport, samtidig med at landskabet ligger lige uden for døren – et område bygget på kanten af landskab og byen.

Projektet vi overtager, er cirka 20 procent færdigt, og vi går nu på med krum hals og et godt overblik for at samle alle tråde og færdiggøre projektet, som det oprindelig er tænkt.

Relateret indhold