HusCompagniet i aftale med Velkomn om 153 rækkehuse på Sydsjælland

Husbyggeren og ejendomsselskabet har indgået samarbejde om at opføre projektet ’Lysholm Have’ i Haslev.
Rækkehuse med sø i forgrunden.
Lysholm Have får boligenheder på 65-125 m2 og henvender sig til både singler, par i etableringsfasen, børnefamilier og seniorer.

For få uger siden kunne ejendomsselskabet Velkomn offentliggøre en stor transaktion på det danske boligmarked, og nu følger de op med indgåelsen af samarbejde med HusCompagniet om at opføre 153 rækkehuse netop ifm. projektet ’Lysholm Have’ i Haslev på Sydsjælland.

Læs også

Køber største byggeprojekt til dato: ”Vi er slet ikke færdige”

Lysholm Have får boligenheder på 65-125 m2 og henvender sig således både til singler, par i etableringsfasen, børnefamilier og seniorer.

Det oplyses videre, at området vil være præget af grønne åndehuller, legepladser og aktivitetsområder, som skal understøtte det lokale fællesskab og sammenhold.

– Vi er glade for, at vi kan indlede dette samarbejde med Velkomn. Aftalen er nemlig endnu et vigtigt skridt mod vores ambition om at være den foretrukne partner til udvikling og opførelse af attraktive rækkehusprojekter for de største og mest professionelle investorer i Danmark, siger CEO Martin Ravn-Nielsen, HusCompagniet.

Samme ambition

Træ kommer til at indgå som kernekomponent i både arkitekturen og konstruktionen af det nye rækkehusbyggeri og bidrager til et reduceret CO2-aftryk sammenlignet med konventionelle materialer.

De foreløbige LCA-beregninger indikerer, at Haslev-projektet kan opnå lavemissions-status ift. de nuværende grænseværdier.

Læs også

300 microboliger opføres på central grund i Nordsjælland

– HusCompagniet kommer ind i det her samarbejde med en enorm viden og erfaring som husbygger, og vi kommer med en lang erfaring inden for god service, udlejning og drift, siger Peter Uldall Borch, der sammen med det London-baserede ejendomsinvesteringsselskab Matter Real Estate ejer Velkomn.

– Samtidig deler vi ambitionen om at bygge huse af høj kvalitet med materialevalg, der også er truffet med husenes klimapåvirkning for øje. Det er alle parametre, der har været særdeles vigtige i valget af samarbejdspartner.

De første rækkehuse i Haslev forventes at være indflytningsklare i 2025.

Relateret indhold