Grøn byggemesse i Stockholm

22.-23. april indbyder Svensk Byggtjänst og Nordbygg til messen Ecoforum i den svenske hovedstad - en messe hvor fremtidens bæredygtige byggeløsninger er i fokus.
Under Ecoforum sættes der blandt andet fokus på udenlandske bæredygtige projekter.
Under Ecoforum sættes der blandt andet fokus på udenlandske bæredygtige projekter.

Danmark har Building Green, Sverige har Ecoforum. Den svenske messe finder sted i dagene 22. og 23. april i år, og ligesom ved den danske pendant er det de bæredygtig byggeløsninger, der er i fokus.

Det oplyses i en pressemeddelelse, at der i år især bliver fokus på internationale forbilleder. Således er der eksempler på byggerier fra blandt andet Köln, Colombo og Vancouver. Af samme grund kan der også være elementer, der er højst relevante Messen kommer i øvrigt både til at omfatte udstillinger og konferencer – præcis som vi kender det fra Building Green.

Prisuddeling

Ecoforum finder sted på Stockholmsmässan, mens arrangørerne er Svensk Byggtjänst og Nordbygg. Derudover er Sweco, Färgfabriken, Global Utmaning, Byggmaterialindustrierna og det tysk-svenske handelskammer partnere på arrangementet.

Ingen messe uden prisuddeling – og her er Ecoforum ingen undtagelse. Således uddeles prisen til den bedste materialenyhed, og ligeledes uddeles der en pris for det bedste indeklima.

Relateret indhold