42 parcelhusgrunde til salg i jysk ferieby

Det varer ikke længe før de første købere kan skrive under på købsaftalen til en grund på Fredesmark i Juelsminde.
Projektet ligger midt i Juelsminde med både etablerede boligområder omkring, havudsigt fra flere grunde, stisystemer til skole og institution samt by og indkøbsmuligheder i gåafstand. Visualisering: Nor3d.
Projektet ligger midt i Juelsminde med både etablerede boligområder omkring, havudsigt fra flere grunde, stisystemer til skole og institution samt by og indkøbsmuligheder i gåafstand. Visualisering: Nor3d.

Lokalplanen er foreløbigt godkendt, høringsperioden er snart slut, og nu bliver 42 parcelhusgrunde udbudt til salg i Juelsminde.

Det er den Horsens-baserede projekt- og ejendomsudviklingsvirksomhed Mortensen, som står bag projektet, der hedder Fredesmark.

– Fredesmark er på alle måder et unikt projekt. Beliggenheden i Juelsminde findes ikke bedre, og mig bekendt er der ikke andre udstykninger i Østjylland med så central en beliggenhed og samtidig så tæt på vandet, siger Peter Heide Wessel, direktør i Mortensen.

Visualsering: Nor3d.
Visualsering: Nor3d.

– Vi har et stort ønske om at bidrage til udviklingen af Juelsminde og tilbyde boliger til både byens borgere og udefrakommende, der kan se det store potentiale, Juelsminde har. Derudover er Juelsminde en helt særlig by med et fantastisk sammenhold og fællesskabsånd. Det forsøger vi ligeledes at bringe videre i udviklingen af projektet, tilføjer han.

Unik placering

Hele projektet består af i alt fire byggefelter, hvoraf de 42 parcelhusgrunde udgør ét. De tre andre byggefelter er henholdsvis kompaktgrunde og to byggefelter med tæt/lav bebyggelse. Disse områder er endnu ikke færdigprojekterede, men ambitionen er at skabe boliger med fokus på fællesskab og samtidig imødekomme behovet for flere nye boliger i Juelsminde.

Læs også: Konkurrencen snerper til: Hvem skal designe Danmarks nye lystfiskercenter?

Salget af parcelhusgrundene bliver varetaget af mæglerne fra EDC i Juelsminde:

– Størstedelen af beboerne i Juelsminde kender til Fredesmark. For den placering er så unik, at hvis man bor eller kommer i Juelsminde, kan man ikke undgå at kende til den.

Læs også: “Et rigtigt københavnerkvarter”: De sidste øer i Sydhavnen bliver for alle

– Vi har flere interesserede, som har stået på en interesseliste i flere år, da de har håbet på, at marken skulle udstykkes til grunde og boliger. Så vi glæder os til at komme i gang med salget.

Fra den 21. marts til den 21. april 2024 er der offentlig høring, inden den endeligt vedtages af byrådet.

Relateret indhold