Oversigt: De seneste leads og udbud – uge 32/33

Seneste uges leads og udbud fra den 7. august til den 14. august tæller blandt andet kvarterplan for områdefornyelse i København, offentlig licitation i Favrskov og udbud med forhandling i Guldborgsund.
Tre mænd står på en byggeplads i solnedgangen.
Foto: Gettyimages.

Nedenstående liste er et uddrag af de mest relevante leads og udbud for virksomheder i bygge-, anlægs- og ejendomsbranchen – eller beslægtede selskaber.

Listen er hentet fra Lambrecht Info i samarbejde med Byggefakta.

LEADS

Odense, klimatilpasning

Forvaltningen anbefaler gennemførelse af projektet ”Bolbro Rende” i samarbejde med VandCenter Syd. Projektet er en vandkorridor gennem Åløkkeskoven og kanalen ved Odense Havn. Der angives et foreløbigt estimeret budget til ca. 9,0 mio. kr.

København, internt lån til Renovering

Borgerrepræsentationen skal tage stilling til optagelse af internt lån til renovering af Teknik- og Miljøforvaltningens to administrationsbygninger. Renoveringen omfatter renovering af toiletter, gulve, Maling af vægge, træværk, lofter og solafskærmning.

København, kvarterplan for områdefornyelse

Borgerrepræsentationen vedtog den 3. juni 2021, at der skal gennemføres en områdefornyelse i kvarteret omkring Hørgården. Forvaltningen har på den baggrund udarbejdet forslag til kvarterplan for områdefornyelsen, som Borgerrepræsentationen nu skal tage stilling til. Når Borgerrepræsentationen har godkendt indstillingen, begyndes realiseringen af kvarterplanens projekter.

København, forhøjelse af bevilling

Skybrudsprojektet Vestre Kirkegård blev igangsat i 2019, og bevillingen blev i 2022 hævet til dækning af udgifter til projektændringer. På grund af generelle prisforhøjelser på bygge- og anlægsmarkedet skal Borgerrepræsentationen tage stilling til en forhøjelse af Anlægsbevillingen for skybrudsprojektet Vestre Kirkegård med 9 mio. kr. så skybrudsprojektet kan færdiggøres.

København, genhusningsprincipper

I forbindelse med Helhedsplanen i Den Grønne Trekant vil der ske væsentlige ændringer i afdelingen, tre bygninger skal nedrives, der skal opføres af nye boliger og tagetagen ombygges til beboelse. Udlejningen indstiller derfor, at alle beboere får samme muligheder for genhusning.

UDBUD

Favrskov, offentlig licitation

Favrskov Spildevand A/S udbyder en med nærværende udbud, en rådgiverkontrakt som omfatter bygherrerådgivning i forbindelse med planer om centralisering af spildevandsrensningen i Favrskov Kommune, herunder etablering af et nyt Favrskov Renseanlæg. Den anslåede værdi er 3 500 000,00 DKK ekskl. moms.

Favrskov, prækvalifikation

Favrskov Kommune har besluttet at opføre en ny kombineret skole og daginstitution i Foldby-Norring. Det nye byggeri opføres som en skole i 1,5 spor fra 0.-6. klasse samt 5 børnehavegrupper og 2 vuggestuegrupper. Opgaven udbydes i totalrådgivning. Den anslåede værdi er 10 000 000,00 DKK ekskl. moms.

Guldborgsund, udbud med forhandling

I Guldborgsund Kommune resterer der en række ejendomme i det åbne land, der skal kloakeres. Projektet udgør den sidste etape af kloakeringer i det åbne land og omfatter kloakering af ca. 365 ejendomme spredt udover det meste af Guldborgsund Kommune. Projektet gennemføres som en totalentreprise med projektudvikling. Den anslåede værdi er 57 881 500,00 DKK ekskl. moms.

Lyngby-Taarbæk, kvalifikationsordning

Formålet med kvalifikationsordningen er at etablere en liste over kvalificerede virksomheder, som kan tilbyde teknisk rådgivning ifm. anlægsarbejder på vandledningsnettet til Lyngby-Taarbæk Vand A/S. Optagelsen på kvalifikationsordningen medfører, at Ansøgeren kan blive inviteret til at afgive tilbud på konkrete udbud inden for fagområderne omfattet af ordningen.

Slagelse, indbudt licitation

Slagelse Kommune skal omstrukturere udvide kommunale tandpleje fra skolerne til to centrale tandlægeklinikker i helholdsvis Korsør og Slagelse. Klinikken på Baggesenskolen i Korsør skal udvides med 3 klinikker og ombygning af personalerum. Klinikken på Æblehaven i Slagelse skal renoveres og udvides i eksisterende rammer til samlet 11 nye klinikker og tilhørende kontor- og personalefaciliteter.

Relateret indhold