Barndomsvenner går sammen og vinder første store opgave

Det nyetablerede firma K.L Entreprise har netop vundet lukningsentreprisen på et 10.000 kvm. stort projekt ved Vejle og er allerede på udkig efter flere opgave - og medarbejdere.
Lars Lykke (tv.) kommer til at lede og fordele på byggepladsen, mens René Lagoni Hansen tager sig af planlægning og projektstyring.
Lars Lykke (tv.) kommer til at lede og fordele på byggepladsen, mens René Lagoni Hansen tager sig af planlægning og projektstyring.

Siden 2009 har Lars Lykke drevet Lykke Tømrer og Snedker, og for bare et halvt år siden etablerede René Lagoni Hansen sig som selvstændig med entreprenørvirksomheden KonStruktur. Nu er de to byggefolk fra Esbjerg gået sammen for også at kunne løfte de helt store tømrerentrepriser, og i denne uge underskrev de den første store opgave:

Lukningsentreprisen med vinduer, døre, tag og lette facader på et 10.000 kvm. stort nybyggeri, Kong Gauers Gård i Børkop ved Vejle.

– Vi er vokset op sammen i Esbjerg, har spillet fodbold sammen, kørt på knallert sammen og gået i byen sammen, så vi kender hinanden rigtig godt, siger René Lagoni Hansen, der har fået en rigtig god start med KonStruktur:

– Da vi pludselig stod over for en tømrerentreprise, som var for stor for både Lars og jeg, var det oplagt at skabe et nyt selskab med muskler nok til at løfte opgaver af den størrelse.

Mange kontakter i tømrerbranchen

Begge er de overbevist om, at de i kraft af deres mange kontakter inden for tømrerbranchen kan tiltrække tilstrækkeligt med arbejdskraft.

– Vi er allerede nu på udkig efter nye opgaver inden opstarten på Kong Gauers Gård, som først starter senere på foråret, siger René Lagoni Hansen.

K.L Entreprise har vundet lukningsentreprisen på Kong Gauers Gård, som er et generationsbyggeri med både plejecenter og daginstitution, og som tilmed er klimavenligt og indarbejder FN’s verdensmål.

Både KonStruktur Lykke Tømrer og Snedker fortsætter uændret sideløbende med K.L Entreprise.

Relateret indhold