Præsteenkers aftægtsboliger får nyt liv

En unik rødstensejendom på Annebergvej 25 i Aalborg, der tidligere har fungeret som aftægtsboliger for præsteenker, er solgt for 8 mio. kr.
Ejendommen, der tidligere blev beboet af præsteenker, er opført i 1930 og er i dag opdelt i seks lejemål.
Ejendommen, der tidligere blev beboet af præsteenker, er opført i 1930 og er i dag opdelt i seks lejemål.

Ejendommen har et etageareal på 412 m² og et grundareal på 1.243 m². Facaderne er opført i røde teglsten, mens taget er en hanebåndskonstruktion, udført som et sadeltag med valmede gavle og kviste belagt med røde eternitplader.

Flere af lejemålene er med tiden moderniseret, så de følger med tiden, og lejerne har adgang til en stor lukket have og andre gode udendørsarealer.

Yderst sjældent udbudt

Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, har formidlet salget af den unikke rødstensejendom og siger:

– Det er en yderst sjældent udbudt Aalborg-ejendom, vi har med at gøre. Ejendommen har en unik historie og har tidligere fungeret som aftægtsboliger for præsteenker. Lejemålene varierer i størrelser fra 46-80 m², der fremstår i fin stand, så det er en ejendom med et enormt potentiale og mange anvendelsesmuligheder som f.eks. familieboliger eller studieboliger som alternativ til almindelig udlejningsejendom. Dertil er en ideel placering i et af Aalborgs mest eftertragtede områder.

Ejendommen fungerer i dag som udlejningsejendom med 6 beboelseslejemål fordelt på 3 etager og er placeret i det lukrative Aalborg Vestby. Ny ejer af den fremtrædende ejendom er den lokale ejendomsinvesteringsvirksomhed Nordens Paris Invest, der nu råder over 28 lejligheder fordelt på 4 ejendomme.

Relateret indhold