Bygningskontoret Nord med nyt navn

Siden årsskiftet har navnet været BK Nord.
BK Nord har blandt andet rådgivet bygherrer omkring flere erhvervsbyggerier i Nordjylland. Illustration: BK Nord.
BK Nord har blandt andet rådgivet bygherrer omkring flere erhvervsbyggerier i Nordjylland. Illustration: BK Nord.

Bygningskontoret Nord skiftede navn den 1. januar 2016 til kort og godt at hedde BK Nord. Bag navnet, et nyt logo og en ny hjemmeside er et ønske om klart at kommunikere virksomhedens kompetencer, specialer og ydelser forbundet med uvildig byggerådgivning.

BK Nord hjælper både med byggerådgivning i forhold til erhvervsbyggeri, boligbyggeri, landbrugsbyggeri og forsikringsskader. De har blandt andet været ingeniører og stået for bygherrerådgivning på liebhaverboliger samt den nye tilbygning til AgriNord Hallen i Skalborg.

Før blev det hurtigt lidt kringlet at forklare, at vi både kan være arkitekt, ingeniør, totalrådgiver eller bygherrerådgiver. Nu bliver det langt nemmere for os at formidle vores kompetencer.

Bente Søgaard adm. direktør BK Nord A/S

– Kunderne skal føle sig trygge i hele byggeprocessen fra første idé til færdiggørelse af byggeprojektet. Før blev det hurtigt lidt kringlet at forklare, at vi både kan være arkitekt, ingeniør, totalrådgiver eller bygherrerådgiver. Nu bliver det langt nemmere for os at formidle vores kompetencer, og vi præsenterer flere konkrete eksempler på, hvordan vi hjælper vores kunder med at komme trygt igennem byggeprocessen, fortæller adm. direktør Bente Søgaard fra BK Nord A/S.

BK Nord har også fået renoveret sin egen hovedbygning til den hvide gård på Hobrovej i Skalborg, så den kommer til sin ret. De store, tunge udhæng fra 1970’erne er blevet fjernet, og den oprindelige bygningsharmoni er gendannet med fritlagt gesims. Bygningens oprindelige form er kommet frem med frontkvisten, som igen bliver gennemgående efter at udhænget er blevet fjernet.

Relateret indhold