Bygge-chef fyldte 50

Dansk Byggeri har fejret en af sine mest markante profiler.
Torben Liborius er centralt placeret i arbejdet med at formulere Dansk Byggeris politiske strategi og skærpe den politiske profil. Arkivfoto: Ricky John Molloy.
Torben Liborius er centralt placeret i arbejdet med at formulere Dansk Byggeris politiske strategi og skærpe den politiske profil. Arkivfoto: Ricky John Molloy.

Den 9. april fyldte Dansk Byggeris erhvervspolitiske chef Torben Liborius 50 år.

Jubilaren står i spidsen for Dansk Byggeris politiske indsats med henblik på at sikre ordentlige rammevilkår for virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen.

Han har gennem de seneste år været centralt placeret i arbejdet med at formulere organisationens politiske strategi og skærpe den politiske profil.

Det er en opgave, der kontinuerligt handler om at fæstne politikernes bevågenhed på bygge- og anlægsbranchen og dens placering som en af de centrale erhvervssektorer.

Politik og erhvervslivet

Torben Liborius er cand. polit. fra Københavns Universitet og er også uddannet reserveofficer i hæren.

Han kom til Dansk Byggeri til en nyoprettet stilling som erhvervspolitisk chef i 2008. Bag sig har han mange års erfaring inden for både politik og forretningsudvikling fra stillinger på Christiansborg, Dansk Erhverv og hos Deloitte.

Via sin stilling som erhvervspolitisk chef i Dansk Byggeri varetager Torben Liborius flere poster i en række udvalg og bestyrelser.

Ved siden af sit arbejde har han i otte år siddet i bestyrelsen for Kildegård Privatskole, heraf de fem år som formand, og han er formand for Østerleds Boliger, som er en almennyttig boligforening for 29 psykisk udviklingshæmmede.

Relateret indhold