Lær mere om bæredygtigt byggeri

NCC fortæller blandt andet om det prisvindende Krøyers Plads, når Netværket Syd inviterer til dialogmøde hos erhvervsakademi Sjælland 26. marts.
NCC indleder arrangementet med at fortælle om projektet på Krøyers Plads.
NCC indleder arrangementet med at fortælle om projektet på Krøyers Plads.

I torsdags løb NCC bolig med en MIPIM Award i kategorien “Bedste Boligbyggeri” for projektet Krøyers Plads, der er tegnet af COBE og Vilhelm Lauritsen Arkitekter. Og det projekt kan interesserede høre mere om ved et møde om bæredygtighed i byggeriet.

Arrangementet tager udgangspunkt i de mange nuværende og kommende bæredygtige byggerier og finder sted hos Erhvervsakademi Sjælland i Næstved torsdag den 26. marts.

Masser af eksempler

NCC indleder arrangementet om byggebranchens awardvindende projekt på Krøyers Plads, NCC’s byggerier på Island Brygge, UCC Campus Carlsberg samt det første DGNB guld certificerede kontorbyggeri i Danmark. Herudover vil NCC fortælle om deres kommende byggerier og permeable belægninger.

KAB præsenterer en række nuværende og fremtidige bæredygtige projekter herunder Nordens bedste renoveringsprojekt “Ellebo Garden Room” og passivhusprojektet Søfryd med 56 almennyttige boliger, der modtog Ballerup kommunes miljøpris i en ny attraktiv bæredygtig bydel i Måløv.

Skab værdi

Erhvervsakademi Sjælland gør det mere synligt, hvordan et praktikforløb eller skræddersyet kompetencegivende efteruddannelse med Erhvervsakademi Sjælland kan skabe værdi for virksomheerned.

White Arkitekter giver mulighed for at komme i dialog om aktuelle og kommende bæredygtige projekter samt giver gode tips og tricks, hvad man som leverandør skal være særlig opmærksom på i forbindelse med opfyldelse af DGNB certificering.

Hør også Andelskassen JAK og totalrådgiver House Arkitekter runde arrangementet af med planerne for det kommende udbud af 84 bæredygtige rækkehuse og landbrugsfællesskab i Karise med selvforsyning af økologiske fødevarer og etablering af bæredygtig el og varme.

Tilmelding her.

I sidste uge vandt Krøyers Plads en MIPIM Award i kategorien Bedste Boligbyggeri.
I sidste uge vandt Krøyers Plads en MIPIM Award i kategorien Bedste Boligbyggeri.

Relateret indhold