Grøn messe med 10 års jubilæum

Building Green kan til oktober fejre den 10. bæredygtige byggemesse i København.
Årets messe til oktober bliver den 10. Building Green i København. Arkivfoto: Thøger Raun.
Årets messe til oktober bliver den 10. Building Green i København. Arkivfoto: Thøger Raun.

Der var forholdsvis god plads i udstillerarealer under Building Green i København i 2011, hvor den første messe fandt sted. Siden er besøgstallet steget år for år, og de seneste tre år har man passeret 8.000 besøgende i løbet af de to messedage i Forum på Frederiksberg.

I år er der så 10 års jubilæum for den grønne byggemesse, som denne gang finder sted 28. og 29. oktober – og igen i Forum.

Arrangørerne forventer at eventet også i år kommer til at finde sted.

“Men det bliver muligvis med corona-forbehold og nye løsninger, hvis der skulle være restriktioner til den tid. Det skal vi nok løse, så vi sikrer en tryg og sikker event”, skriver arrangørerne på websitet.

Lige nu arbejdes der hektisk på at få de sidste detaljer på plads, så det omfattende program kan blive offentliggjort den 18. august.

Det Bæredygtige Element

Igen i år (og for syvende gang) uddeler Building Green og InnoBYG bæredygtighedsprisen Det Bæredygtige Element – Personprisen og Produktprisen.

Det Bæredygtige Element hædrer en inspirerende person og et innovativt produkt, der gør en bæredygtig forskel i byggebranchen og som har medvirket til at gøre byggebranchen grønnere. Prisen bliver uddelt på Building Green København hvert år, hvor vi hylder årets ildsjæl og vinderprodukt på Main Stage i Forum.

Alle kan indstille en kandidat. Deadline for indstillinger er den 28. september. Læs mere og indstil her.

Dagens Byggeri er naturligvis også til stede under årets messe, hvor vi skriver om nogle af de nye grønne produkter, udstillerne samt interessante oplæg på scenerne.

Relateret indhold