Ugens Projekt: Ny uddannelsesinstitition

Casa A/S planlægger som delegeret bygherre opførelse af skræddersyet undervisningsbyggeri for Social- Og Sundhedsskolen - Campus i Horsens.
Visualisering: Rum A/S.
Visualisering: Rum A/S.

Om projektet

  • Start/slut: Januar 2019/juli 2020
  • Areal: 4.400 kvm.
  • Bygherre: SOSU FVH
  • Arkitekt: Rum A/S
  • Ingeniør: Rambøll Danmark A/S
  • Totalentreprenør: Casa A/S

Projektet omfatter opførelse af 4.400 kvadratmeter til Social- Og Sundhedsskolen. Byggeriet er fordelt på fire etager med et centralt gennemgående atriumrum.

Fra tagterrassen på 1. sal vil der være direkte adgang til områdets centrale strøg, Campuslinjen. Atriummet kan anvendes til spisning og kan sammenlægges med bevægelsessalen til større arrangementer. Der etableres ligeledes skolekøkkener og simuleringslokaler til undervisning i stueetagen, mens de generelle undervisningslokaler placeres som to længer omkring det centrale atrium.

Casa A/S varetager bygherre- og totalentreprenørydelsen. RUM A/S leverer arkitektydelsen. Ingeniørydelsen varetages af Rambøll Danmark. Billund/Hansen Arkitekter P/S og Spectras A/S varetager bygherrerådgivning. Underentrepriserne er omfattet af udbudspligt og forventes således udbudt som fagentreprise i EU-udbud.

Byggefakta A/S leverer hver uge “Ugens Projekt” til Dagens Byggeri. Projektet er hentet fra Byggefaktas database, som indeholder over 9.000 aktive danske byggeprojekter, dvs. stort set alle byggeprojekter i Danmark større end opførelse af enfamilies boliger.

Byggefakta overvåger den danske bygge- og anlægsbranche og er den førende leverandør af information om byggeprojekter til byggeriets parter.

Relateret indhold