Solidt regnskab fra byggeentreprenør

Adserballe & Knudsen har endnu en gang solide sorte tal på bundlinjen.
Adserballe & Knudsen arbejder bl.a. med udskiftning af 99 altaner for Slagelse Boligselskab.
Adserballe & Knudsen arbejder bl.a. med udskiftning af 99 altaner for Slagelse Boligselskab.

Byggeentreprenør Adserballe & Knudsen øgede i 2013 sin omsætning med 16 procent til 273 millioner kroner. Dermed fortsætter virksomheden på det vækstspor, som har betydet en fordobling i omsætningen siden 2010.

Samtidig oplevede Adserballe & Knudsen et marginalt fald i resultatet – fra 9,1 millioner kroner i 2012 til 8,9 millioner kroner i 2013. Årets overskud efter skat blev 6,4 millioner kroner, mens det var 6,3 millioner kroner i 2012.

Adserballe & Knudsen oplyser, at virksomhedens vækst er navnlig båret af, at fokusset er udviklet i retning af større og mere krævende renoverings- og nybyggeriopgaver i hoved- og totalentreprise.

Det er sket gennem en styrkelse af projektorganisationen generelt og alene i 2013 en udvidelse med 10 funktionærer.

Dygtige håndværkere afgørende

Adserballe & Knudsen regner med at køre videre i vækstsporet i 2014 med nye kontrakter på store renoveringsprojekter, både indvendigt og udvendigt samt energirenovering, hvoraf nogle løber ind i 2015 og 2016. Ordrebeholdningen primo 2014 svarer til 14 måneders produktion.

– Vi har udviklet virksomhedens kompetencer og tilknyttet dygtige projektfolk, så vi kan spille en væsentlig rolle på markedet for renovering og nybyggeri, siger Karsten Hjarsø, administrerende direktør i Adserballe & Knudsen.

– I en virksomhed med vores profil er projektledelse og egne, dygtige håndværkere den afgørende kompetence. Kundetilfredshed og indtjening står og falder med, at vi kan håndtere byggeprocessen på den rigtige måde. Vi bygger på en mere åben tilgang med dialog med bygherre og med beboere og med en høj grad af forventningsafstemning før projektet og undervejs, fastslår Karsten Hjarsø.

Relateret indhold