De bedste tagtips er nu lige ved hånden

En ny mobiltilpasset taghåndbog fra Eurotag Danmark skal bane vejen for mere effektive og veludførte projekter, når man arbejder med tagpapprodukter fra Derbigum.
Benytter man Derbigum til taget ligger manualen til arbejdet nu lige i lommen. Pressefoto.
Benytter man Derbigum til taget ligger manualen til arbejdet nu lige i lommen. Pressefoto.

Et nyt, gratis opslagsværk fra Eurotag Danmark giver nu endnu bedre betingelser for det gode tagprojekt.

Og tag ikke fejl af titlen – for taghåndbogen er udelukkende en digital database tilpasset smartphones, som giver projekterende såvel som udførende et mere præcist grundlag at planlægge og udføre tagarbejdet efter.

Det fortæller Ulrik Hoffmann fra Eurotag Danmark, der leverer tagmembraner fra Derbigum til det danske marked.

– Hvad enten du er arkitekt eller tagdækker, har du brug for at indhente viden om alt fra opbygning og detaljer til udførelse og montage. Taghåndbogen kan bogstavelig talt hives op af bukselommen, når du står på taget, så du slipper for at skulle indhente de relevante informationer på din PC eller i diverse brochurer og trykmaterialer, siger han.

Som mangeårig salgs- og projektchef oplever han, hvordan byggeriets professionelle i stigende grad betragter telefonen som et af arbejdsdagens vigtigste værktøjer.

Derfor glæder han sig over at kunne udvide de digitale muligheder, når der skal projekteres eller udføres løsninger med tagpapprodukter fra Derbigum.

Relateret indhold