Stjernearkitekt er blandt Danmarks rigeste

Bjarke Ingels vader i succes. Han er ny mand på listen over Danmarks rigeste med en anslået formue på små to milliarder kroner.
Bjarke Ingels er blevet en yderst velhavende mand. Foto: Torben Jastram.
Bjarke Ingels er blevet en yderst velhavende mand. Foto: Torben Jastram.

Man kan på sin vis sige, at Bjarke Ingels’ succes er for stor til jorden. Han har i hvert fald både arbejdet på en simuleret Mars-by i den arabiske ørken, og senest er stjernearkitekten og hans arkitektfirma, Bjarke Ingels Group, kommet med på selveste Nasas måne-projekt.

De spektakulære projekter fra BIG’s tegnestuer står i kø, og det har manifesteret sig gennem flere år, hvor regnskaberne har vist overskud, som ingen andre danske arkitektvirksomheder er i nærheden af.

Nu er Bjarke Ingels så at finde blandt Danmarks 100 rigeste. Det skriver Ekstra Bladet, som har kigget på Berlingskes seneste udgave af den årlige liste, der netop er offentliggjort.

Bjarke Ingels formue bliver anslået til at være på 1,9 milliarder kroner. Det er nok til at stå som Danmarks 82. rigeste.

Et blik på erhvervsdatabasen BiQ viser, at BIG siden 2015 har tjent omkring 380 millioner kroner før skat. Største overskud var sidste år, som lød på små 98 millioner kroner.

Bjarke Ingels’ personlige holdingselskab har i samme periode haft et overskud på over 150 millioner kroner.

Relateret indhold