Rådgiver finder ny CEO i egne rækker

Jens Fobian-Larsen er udnævnt som adm. direktør for den rådgivende teknologivirksomhed CN3 og overtager posten fra stifteren Rolf Carlsen.
CEO Jens Fobian-Larsen i hvid skjorte, fotograferet foran et whiteboard, med en rød tusch i hånden.
Den nye CEo, Jens Fobian-Larsen.

CN3, der bl.a. rådgiver bygherrer, rådgivende ingeniører og entreprenører ift. produktivitetsmål og reduktion af risiko for økonomiske tab på større bygge- og anlægsprojekter, har udnævnt Jens Fobian-Larsen som adm. direktør.

Han overtager posten fra stifteren Rolf Carlsen, der nu kan fokusere på at udvikle virksomheden i Nordeuropa:

– Automatisering på byggeprojekter og udvikling af digital teknologi er CN3s spidskompetence, og vi ser et stort behov for vores services i hele Europa. Byggebranchen har fortsat store muligheder for at øge produktiviteten ved at anvende digitale teknologier til at opnå en lean-proces ved gennemførelse af store bygge- og anlægsprojekter, siger Rolf Carlsen.

400 projekt og fire lande

Siden CN3s start i 2013 har den rådgivende teknologivirksomhed leveret mere end 400 projekter, særligt inden for komplekse bygge- og infrastrukturprojekter.

Stifter af CN3, Rolf Carlsen.

Især inden for de seneste tre år er selskabet vækstet og tæller i dag 85 medarbejdere fordelt på fire lande.

Automatisering og styrket faglighed

Den nyudnævnte CEO, Jens Fobian-Larsen, er ingeniør og har en baggrund i byggebranchen.

Læs også

Efter frivillig pause: Jesper Salskov er tilbage i byggebranchen

De seneste ti år har han spillet en central rolle i CN3s udvikling bl.a. som partner og leder af virksomhedens bidrag til Femern-projektet – bl.a. med koordinering og automatisering af BIM og VDC-leverancer.

– En voksende organisation, der nu tæller 85 højt specialiserede kollegaer, stiller nye krav til, hvordan vi gennemfører projekter på tværs i organisationen. Derfor vil mit fokus særligt være på at automatisere vores interne processer og styrke fagligheden endnu mere inden for digitalisering, så vi kan vækste og samtidig opretholde vores innovations-evne og agilitet, lyder det fra Jens Fobian-Larsen.

Organisationsændringen er trådt i kraft.

Relateret indhold