Efter frivillig pause: Jesper Salskov er tilbage i byggebranchen

Han var Velux-spydspids i mere end 17 år. Nu er Jesper Salskov retur i byggebranchen som adm. direktør for Peri Sverige og Danmark efter halvandet års delvist frivillig pause.
Jesper Salskov i brun jakke, fotograferet under logoet for Peri.
Siden Jesper Salskov rykkede videre fra Velux, hvor han arbejdede i mere end 17 år, har han haft ledende stillinger i bl.a. AkzoNobel og Geveko.

Efter en delvist frivillig pause er Jesper Salskov tilbage i byggebranchen – denne gang som adm. direktør for Peri Sverige og Danmark, producent og leverandør af forskallings- og stilladssystemer.

– Jeg har de seneste dage fået en fantastisk modtagelse af Peri-kollegaerne og ser frem til at møde og samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Han tilføjer:

Læs også

Stopper efter 20 år – her er Bravida Danmarks nye CFO

– Sammen vil vi fortsætte med at fremme Peris mission om ’at gøre byggeriet mere effektivt, hurtigere og sikrere.’

Mere end 17 år i Velux

Jesper Salskov trådte ind i byggebranchen som International Management Trainee i Velux i efteråret 1999. Med sig havde han uddannelserne Business Administration fra Syddansk Universitet og International Marketing & Management fra Copenhagen Business School.

Knap 12 år senere blev han udnævnt som adm. direktør for ovenlysvinduesproducenten i Danmark og Sverige; en post han besad i 5½ år. Undervejs var Jesper Salskov i et lille år interim CEO for det Velux-ejede Altaterra i Ungarn.

Siden har han været forbi ledende stillinger i hollandske AkzoNobel og svenske Geveko Markings. I januar sidste år tog han en otte måneder lang, frivillig pause fra karriereræset – en pause, der endte med at vare i 18 måneder.

Relateret indhold