Efter seks år og et opkøb: Direktør forlader Dafa Group

Steen Bødtker har opsagt sin stilling som adm. direktør i Dafa Group. Efter 6 år som direktør og 16 år i bestyrelsen skal han videre. Ny direktør er fundet.
Direktør Steen Bødtker forlader Dafa d. 1. september
Direktør Steen Bødtker forlader Dafa d. 1. september

Efter 6 år i rollen som direktør og hele 16 år i bestyrelsen for Dafa Group, har adm. direktør Steen Bødtker afsluttet overdragelsen til CataCap, der overtog den Aarhus-baserede virksomhed for 2 år siden.

Aftalen var dengang, at Steen Bødtker forblev som direktør i en periode for at sikre overgangen til det nye ejerskab og for at bistå med opbygningen at et nyt ledelsesteam.

Med det arbejde godt i vej har han efter modne overvejelser valgt at fratræde både sin stilling som adm. direktør og den formandspost i bestyrelsen, som han har haft de sidste otte år. Fratrædelsen sker efter fælles aftale med hovedejeren CataCap.

Læs også: Dansk Boligbygs største byggerier starter op igen

– Dafa er dybt forankret i mig, og jeg har nydt alle mine år, både som bestyrelsesformand og som direktør og vil gerne takke alle medarbejdere, ejere, bestyrelse og samarbejdspartnere for et fantastisk godt samarbejde. Jeg kommer til at savne den specielle ånd som findes i Dafa Group, siger Steen Bødtker, der nu vil fokusere på sin bestyrelseskarriere samt rolle som investor.

Bestyrelsesformand Eivind Kolding udtaler:

– Steen Bødtker har været et fantastisk aktiv for Dafa, hvor han kompetent og med høj energi har stået i spidsen for virksomheden. Han har været en fornøjelse at samarbejde med, og vi ønsker ham al held og lykke med den næste fase af sit professionelle liv.

Læs også: Dalum Papirfabrik blomstrer op – sidste blok afleveret

Dafa Group har allerede en ny adm. direktør klar i kulissen, som tiltræder 1. september 2024, samtidig med Steen Bødtkers fratrædelse. Navnet vil blive offentliggjort i løbet af juni måned.

Relateret indhold