Nyt stort jysk byggeri i Hovedstaden

Kolding-entreprenøren Daugaard Pedersen A/S skal opføre 12.000 kvadratmeter butikscenter i Glostrup.
I løbet af 2015 åber 12.000 kvadratmeter butikscenter på Hovedvejen i Glostrup.
I løbet af 2015 åber 12.000 kvadratmeter butikscenter på Hovedvejen i Glostrup.

En stor grund på Hovedvejen i Glostrup, der tidligere husede en bilimportør og et plejehjem og derefter stod tom en årrække, er nu blevet ryddet for at gøre plads til en nyt butikscenter.

Det kommende butiksområde ligger på en grund på cirka 28.000 kvadratmeter, og det er totalentreprenør og projektudvikler Daugaard Pedersen A/S i Kolding, der har udviklet og opfører projektet.

Flere store kæder

Butiksområdet bliver på i alt 12.000 kvadratmeter, hvoraf langt hovedparten allerede er afsat landsdækkende butikskæder.

– Vi har igennem nogle år arbejdet med grunden, men et projekt af denne størrelse tager tid at nå i mål med. Der var flere forhold hos både sælger, os og butikskæderne, der skulle falde i hak, før vi kunne færdiggøre overtagelsen af ejendommen, siger Daugaard Pedersens adm. direktør Jan Riis Nielsen.

Entreprenøren har sin historie i det jyske med hovedsæde i Kolding, og med afdelinger i Aabenraa og nu også i Glostrup. Herfra styres og udvikles byggerier og projekter i hele Danmark.

1.200 kvm. tilbage

Den største af butikkerne i Glostrups nye butiksområde bliver den svenske kæde Biltema, der etablerer 5.200 kvadratmeter butik i to plan. Det er samtidig den første Biltema i hovedstadsområdet.

Derudover etableres butikker til Harald Nyborg, Jysk og Netto, samt en restaurant, som endnu ikke kan offentliggøres. Tilbage er cirka 1.200 kvadratmeter, som Daugaard Pedersen A/S forventer afsat inden åbningen primo 2015.

Relateret indhold