E og P vandt Kokkedal-renovering

Enemærke & Petersen skal i 2015 renovere 366 boliger i Kokkedal, som blandt andet skal have nye badeværelser.
Her er Enemærke & Petersen i gang med den store renovering af Vapnagård i Helsingør.
Her er Enemærke & Petersen i gang med den store renovering af Vapnagård i Helsingør.

I starten af 2015 er entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen færdig med en kæmpestor renoveringsopgave af boligbebyggelsen Vapnagård i Helsingør, og derefter kan virksomheden gå i krig med en lignende – men dog noget mindre – renoveringsopgave i Kokkedal. Her skal 366 boliger i 35 blokke blandt andet have nye badeværelser.

Solceller og facader

Det blev resultatet af en licitation, som Boligkontoret Danmark og bygherrerådgiver Thora Arkitekter netop har afholdt, hvor Enemærke & Petersen med kr. 107,9 mio. både havde den laveste pris og det økonomiske mest fordelagtige tilbud.

Projektet gennemføres i totalentreprise med en indledende partneringproces i samarbejde med Karl Henning Sørensen Arkitekter og Sloth Møller Rådgivende Ingeniører.

Foruden badeværelsesrenoveringen med VVS-installationer og ventilation omfatter projektet også sammenlægning af 18 boliger til 12 totalt nyindrettede boliger, montage af solcellepaneler, udskiftning af lette facadepartier og forskellige andre arbejder på boligblokkene og i terrænet.

Relateret indhold