1927 Estate vil skabe boliger og liv på Arla-grund ved Aarhus

Ejendomsudvikleren har vundet udbuddet af Skanderborgvej 275 i Viby J, som nu skal forvandles til et nyt boligområde med det gode byliv i fokus.
Foruden projekt i Viby J har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje.
Foruden projekt i Viby J har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje.

Ejendomsudvikleren 1927 Estate har netop vundet udbuddet af Skanderborgvej 275 i Viby J., som er et af Aarhus’ sidste store og bynære udviklingsområder.

Nu skal det forvandles til et nyt boligområde med det gode byliv i fokus.

– Vi har store ambitioner for området, som kommer til at bygge på de erfaringer og de kompetencer, vi har opbygget inden for bæredygtige tiltag. Her er et projekt, der både kan rumme biodiverse tiltag, funktionsoptimerede mikroboliger med lavt ressourceforbrug samt udnytte de mange fordele deleøkonomiske tiltag kan bidrage med, til glæde for beboerne, siger adm. direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen

Tidligere har 1927 Estate tidligere udviklet ca. 50.000 m2 bolig på Lystrupvej i Aarhus, og inden længe påbegyndes sidste etape på den gamle Gasa-grund i Aarhus, hvor ca. 70.000 m2 er blevet udviklet.

Advokatfirmaet Bech-Bruun har bistået 1927 Estate med transaktionen.

– I Bech-Bruun er vi glade for endnu engang at have bistået i en transaktion mellem to professionelle aktører, denne gang 1927 Estate og Arla. Vi glæder os til at følge udviklingen af området og se 1927 Estates ambitioner udfolde sig, fortæller Jesper Bøge Pedersen, partner i Bech-Bruun.

Relateret indhold