Vinderteam af sundhedscenter offentliggjort

Hoffmann skal i samarbejde med GPP Arkitekter og Alectia stå for realiseringen af anden etape af Kolding Sundhedscenter.
Hoffmann skal i samarbejde med GPP Arkitekter og Alectia stå for realiseringen af anden etape af Kolding Sundhedscenter. Illustration: GPP Arkitekter.
Hoffmann skal i samarbejde med GPP Arkitekter og Alectia stå for realiseringen af anden etape af Kolding Sundhedscenter. Illustration: GPP Arkitekter.

Hoffmann har sammen med GPP Arkitekter og Alectia vundet projektkonkurrencen om anden etape af Kolding Sundhedscenter. Opgaven består af 4.500 kvm bybyggeri.

– Vinderprojektet er udpeget af et bedømmelsesudvalg ud fra grundig vurdering med en lang række parametre, hvor der blandt andet blev lagt vægt på funktionalitet, arkitektur og tilgængelighed, siger stadsarkitekt i Kolding Michael Pagaard Madsen i en pressemeddelelse.

Vinderprojektet er udpeget af et bedømmelsesudvalg ud fra grundig vurdering med en lang række parametre.

Michael Pagaard Madsen Stadsarkitekt i Kolding Kommune

Den planlagte udvidelse af sundhedscentret bliver påbegyndt i løbet af sommeren og forventes at stå færdigt i slutningen af 2017. Den nye del skal indeholde de døgnrehabiliteringspladser, der i dag ligger på Låsbyhøj i Kolding, samt specialtandlæge og træningsfaciliteter.

Sundhedscenter Kolding er skabt ud fra den tanke, at borgerne får én indgang til det kommunale sundhedsvæsen. Helt unikt er Sundhedscenter Kolding opført på Sygehus Lillebælts grund ved siden af Kolding Sygehus, hvilket betyder, at borgerne i Kolding får mulighed for et nært og sammenhængende sundhedsvæsen.

Forud for bedømmelsen havde kommunen prækvalificeret fem teams, der hver afleverede et projekt til anonym bedømmelse.

Relateret indhold