Partnering sikrer energirigtigt byggeri i verdensklasse

Schneider Electric nye hovedsæde fungerer som showroom for virksomhedens energirigtige komponenter og sikrer et optimalt indeklima.
Schneider Electric er specialist i energioptimering og -styring, og det er virksomhedens eget danske hovedkvarter et godt eksempel på efter sin omfattende renovering. Foto: Schneider Electric.
Schneider Electric er specialist i energioptimering og -styring, og det er virksomhedens eget danske hovedkvarter et godt eksempel på efter sin omfattende renovering. Foto: Schneider Electric.

Schneider Electric nye hovedsæde stod i februar 2015 klar i Ballerup. En omfattende renovering af den 15.000 kvadratmeter store kontorbygning resulterede i et energirigtigt kontorhus, der fungerer som et grønt showroom for virksomhedens energirigtige løsninger.

Bygningen, der ejes af Wihlborgs, har blandt andet installeret solceller på taget, der dækker datacentrets energiforbrug. Det er med renoveringen lykkedes Schneider Electric at demonstrere, hvordan en forældet bygning kan forvandles til en effektiv og grøn arbejdsplads.

Vi har renoveret med omtanke og haft vores medarbejdere med på råd i forhold til de tekniske løsninger. Det betyder, at vi kun installerer energirigtige løsninger der, hvor det giver mening.

Jens Ellevang, salgschef i Schneider Electric

– Vi har renoveret med omtanke og haft vores medarbejdere med på råd i forhold til de tekniske løsninger. Det betyder, at vi kun installerer energirigtige løsninger der, hvor det giver mening, siger Jens Ellevang, salgschef i Schneider Electric.

Partnering

Partnering er en samarbejdsform, hvor man inddrager de forskellige partneres kompetencer i byggeriet. Hermed opnår man det bedste udgangspunkt for byggeprocessen, hvilket sikrer et bedre produkt.

For Schneider Electric og Wihlborgs renoveringsprojekt betød partnering en god byggeproces, en tilfreds lejer og en god driftsøkonomi på langt sigt.

– Vi er meget tilfredse og får et hus, der opfylder vores ønsker og krav til energiforbrug og komfort. Det er helt tydeligt, at partnerskabet og den gode dialog nu giver os den energieffektive og moderne bygning, vi ønsker som hovedsæde, udtaler Jens Ellevang.

Relateret indhold