JFP vinder ny opgave for plejesektoren

JFP a/s har vundet totalentreprisen på udvidelsen af Plejecenter Toftehaven i Ballerup.
Plejecenter Toftehaven får 48 nye plejeboliger.
Plejecenter Toftehaven får 48 nye plejeboliger.

Gennem de senere år har byggevirksomheden JFP A/S med domicil i Herning vundet rigtig mange opgaver inden for ældre- og plejesektoren. Med endnu en ordre JFP cementerer sin styrke inden for sektoren.

Udvidelsen af Toftehaven indeholder 48 plejeboliger, der skal supplerer de nuværende 68 plejeboliger. Udvidelsen er besluttet på grund af et stigende antal ældre i kommunen.

– Vi er meget glade for at have vundet Plejecenter Toftehaven. Vi har igennem en længere periode dygtiggjort os inden for pleje- og sundhedssektoren, og det har givet pote. I øjeblikket bygger vi både Betty III på Frederiksberg, Holte Friplejehjem og er i gang med at færdiggøre projektmaterialet på Ruten Plejehjem til opstart i marts. Vi ser meget frem til at komme i gang med Plejecenter Toftehaven også, siger CEO, Jesper Friis Poulsen fra JFP.

Samme stil – men mere bæredygtigt

Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven er på 3.120 kvadratmeter. Dertil kommer 855 kvadratmeter servicearealer og 1.602 kvadratmeter kælder med teknikfaciliteter.

Ud over JFP som totalentreprenør består teamet af Pluskontoret Arkitekter som arkitekt og Nordconsult som ingeniør. Plejecentret bygges for Boligselskabet Baldersbo med Ballerup Kommune som kommende lejer af servicearealerne.

Byggeriet skal arkitektonisk svare til etape 1, som er opført i 1968 og 2004, men der skal tænkes bæredygtighed ind i materialevalg og løsninger. Projekteringen skal være færdig i foråret 2021, og byggeriet skal stå klar i sommeren 2022.

Relateret indhold