Ugens projekt: Bådhusene i Fredericia

Ved Lillebælt vil A. Enggaard opføre 72 moderne andelsboliger.
Visualisering: Schmidt Hammer Lassen Architects K/S.
Visualisering: Schmidt Hammer Lassen Architects K/S.

Om projektet

  • Start/slut: Juni 2019/november 2020
  • Areal: 6.800 kvm.
  • Budget: 90 mio. kr.
  • Bygherre: A. Enggaard A/S
  • Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen Architects K/S
  • Ingeniør: Rambøll Danmark A/S
  • Totalentreprenør: A. Enggaard A/S

A. Enggaard A/S er gået i gang med opførelse af boliger i Sønder Voldgade Kvarteret i udviklingsområdet FredericiaC.

Projekt Bådhusene er et moderne og funktionelt rækkehusbyggeri i fem bygninger med tre etager. Alle opgange er forsynet med elevator, og lejlighederne på 1. og 2. sal har altan til den ene side og svalegang på indgangssiden, mens stuelejlighederne har mindre, private terrassehaver med udgang til det fælles grønne område.

Boligerne bliver af maritime materialer som beton, rustent stål og træ som de gennemgående elementer, hvilket er med til at understrege havnestemningen i området. Dertil kommer etablering af grønne områder med vandet som nærmeste nabo.

Byggearbejdet udføres som totalentreprise af A. Enggaard A/S. Schmidt Hammer Lassen Arhitects K/S er arkitekter og har udarbejdet skitseforslag og lokalplan. Rambøll A/S er ingeniør.

Byggefakta A/S leverer hver uge “Ugens Projekt” til Dagens Byggeri. Projektet er hentet fra Byggefaktas database, som indeholder over 9.000 aktive danske byggeprojekter, dvs. stort set alle byggeprojekter i Danmark større end opførelse af enfamilies boliger.

Byggefakta overvåger den danske bygge- og anlægsbranche og er den førende leverandør af information om byggeprojekter til byggeriets parter.Om projektet

Relateret indhold