Profil Værktøj køber Materielhuset

Herningvirksomheden Profil Værktøj A/S har per den 1. maj købt Materielhuset A/S fra Havdrup på Sjælland.
Illustration: ASSY//Pixabay.com
Illustration: ASSY//Pixabay.com

Selskaberne

  • Profil Værktøj A/S er stiftet i 1999.
  • De sælger skærende værktøj til trælaster, værktøjscentre, håndværkerbutikker og sliberier primært i Danmark.
  • Materielhuset A/S er stiftet i 2004.
  • De leverer stilladser, stiger og byggepladshegn til grossister og udlejningsvirksomheder.
  • De har kunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Færøerne.
  • Materielhuset har produktion af stilladstraller på fabrikken i Jylland, og de har salgskontorer i Falgenberg og Göteborg i Sverige.

Profil Værktøj A/S, der sælger skærende værktøj til trælaster og håndværkerbutikker, har købt Materielhuset A/S, der leverer stilladser, stiger og byggepladshegn i hele Skandinavien.

Profil Værktøj gør det for at udvide både sortiment og kundegruppe. Det skriver Profil Værktøj i en pressemeddelelse.

– Jeg har fulgt Materielhuset A/S i mange år, og mit gode indtryk af virksomheden er bare blevet forstærket i denne købsproces. Vi kommer til at stå stærkere sammen og kan dermed bedre imødekomme vores kunders krav, ønsker og forventninger, siger Kasper Christensen, der er administrerende direktør i Profil Værktøj.

Han vil fremover være administrerende direktør i begge selskaber. Materielhusets tidligere administrerende direktør, Tommy Ulrich, fortsætter i selskabet, men som salgschef og aktionær.

Både Profil Værktøj A/S og Materielhuset A/S fortsætter samarbejdet med alle medarbejdere uden ændringer.

– Vi imødeser fremtiden fuld af energi og glæde, og vi håber alle vores nuværende og kommende kunder, leverandører, og samarbejdspartnere tager godt imod os i det fremtidige set up, slutter Kasper Christensen.

Torben Sørensen, tidligere ejer af Profil Værktøj, genindtræder ivirksomheden som indkøbs- og projektchef og aktionær. Peter Balle Olsen, nuværende regnskabschef i Profil Værktøj, fortsætter som regnskabschef for begge selskaber og aktionær.

Relateret indhold