Inwido køber sig ind i Art Andersen

Begge virksomheder ser frem til fælles nyudvikling af nye produkter.
Adm. direktør Mads Storgaard Mehlsen, Inwido Denmark, ser store fordele i samarbejdet med Art Andersen, som Inwido har købet en 30 procent ejerandel af. Foto: Inwido.
Adm. direktør Mads Storgaard Mehlsen, Inwido Denmark, ser store fordele i samarbejdet med Art Andersen, som Inwido har købet en 30 procent ejerandel af. Foto: Inwido.

Inwido Denmark og design- og udviklingsvirksomheden Art Andersen skal fremadrettet indgå i et strategisk og ambitiøst samarbejde omkring designkompetencer, udvikling og videreudvikling af produkter og sortiment fra Inwido Denmark, som er en del af Inwido AB, Europas største udbyder af vinduer og døre.

Det er baggrunden for, at Inwido pr. 1. marts købte 30 procent af design- og udviklingsfirmaet Art Andersen.

Ifølge Inwido er det netop matchet mellem Art Andersens rige designkompetencer og Inwido Denmarks innovative produktsortiment, der gør det fremtidige samarbejde særdeles lovende og interessant.

Naturlig investering

– Art Andersen er i dag et af de mest velrenommerede brands inden for design og udvikling af dynamiske facader, og som markedsledende inden for vores felt er det for os helt naturligt, at vi investerer i et så respekteret kompetencecenter. Vores innovative produkter vil få et inspirerende løft med denne investering, forklarer Mads Storgaard Mehlsen, adm. direktør hos Inwido Denmark.

Inwido Denmark og Art Andersen er allerede i fuld gang med udviklingen af et dynamisk facadeafskærmningssystem, som kan klikkes på ydersiden af vinduer og glaspartier. Systemet, som støttes af Markedsmodningsfonden, EUDP og Elforsk, besidder en række energibesparende og indeklimaforbedrende funktioner som solafskærmning, nat-isolering og naturlig ventilation. Art Andersen ser frem til det forstærkede samarbejde.

– Vi har allerede haft flere års åbent og ambitiøst samarbejde med Inwido-koncernen, som hele vejen igennem har udvist både vedholdenhed og fighterånd. Det giver os troen på, at vi sammen kan sætte nye standarder og vise vejen frem, hvad angår design og udvikling af nytænkte og avancerede solafskærmninger og facadeløsninger, siger Jørn Krab, adm. direktør og stifter af Art Andersen.

Relateret indhold