Tidligere topchef bliver proptech-direktør: “Et nybrud er i gang”

Tidligere adm. direktør i den nordiske ejendomsforvalter Newsec tiltræder som kommerciel direktør og medejer af proptech-virksomheden Propbinder.
Kim Andersen (tv.) og Carsten Rasmussen.
Kim Andersen (tv.) og Carsten Rasmussen.

Den tidligere adm. direktør i Newsec og hovedbestyrelsesmedlem i EjendomDanmark, Kim Andersen, er ny kommerciel direktør og medejer i proptech-virksomheden Propbinder, der er et værktøj til ejendomsdrift, administration og kommunikation for 65.000 lejemål.

Læs også: To nye associerede partnere skal styrke Schønherrs position

Virksomhedens ambition er at accelerere den digitale transformation i ejendomsbranchen ved at introducere kunstig intelligens i ejendomsadministration og ejendomsdrift – bl.a. via en datadrevet platform, hvor kommunikationen mellem viceværter, håndværkere, lejere og administratorer digitaliseres i ét og samme system:

– Der er et spændende nybrud i gang i ejendomsbranchen, som handler om at bevæge sig over mod at drive en effektiv servicevirksomhed med tilfredse lejere som omdrejningspunkt. Og hvis du vil drive en effektiv og succesfuld serviceforretning, så kræver det stærke digitale værktøjer, siger Kim Andersen.

Læs også: Han er ny bestyrelsesformand for Rambøll Gruppen

Han tilføjer:

– Brugen af AI indenfor ejendomsadministration er ekstremt interessant og åbner op for rigtig mange muligheder for bedre lejeroplevelser, fokus på bæredygtighed og mere en effektiv og optimal brug af ejendomsadministratorernes tid og kompetencer. Derudover giver teknologien også adgang til en masse data, som sikrer et bedre grundlag for beslutninger omkring ejendommen.

200.000 lejemål i 2024

Propbinder er stiftet af it-entreprenøren Carsten Rasmussen og er et spinout af kommunikationsplatformen Jublo, der er målrettet håndværkere, og som han er stifter af:

– Vi har gennem de senere år haft boligdelen af Jublo som et selvstændigt forretningsben, hvor vi har videreudviklet på platformen i tæt samarbejde med en række ejendomsforvaltere, så den er skræddersyet til ejendomsbranchens behov i dag. Det er det forretningsben, vi nu har skilt ud som en selvstændig virksomhed under navnet Propbinder, og hvor Kim Andersen nu kommer med som medejer og kommerciel direktør, siger Carsten Rasmussen.

Læs også: Kemp & Lauritzen køber sig til nyt forretningsområde

Ambitionen er at runde 200.000 lejemål på platformen i 2024.

Ud over Propbinder og Jublo er Carsten Rasmussen også stifter af timesagsstyringsplatformen Ordrestyring.dk, som han frasolgte i 2018.

Relateret indhold