Ny landsformand for Byggesocietetet

Torsdag eftermiddag overlod Tony Christrup stafetten til Ole Schrøder.
46-årige Ole Schrøder blev torsdag valgt til ny landsformand for Byggesocietetet.
46-årige Ole Schrøder blev torsdag valgt til ny landsformand for Byggesocietetet.

Ifølge Byggesocietetets egne regler kan en landsformand højst besidde posten i otte år – fire perioder af to år. Og det er præcist så længe Tony Christrup har haft posten.

Derfor overlod den nu tidligere formand torsdag eftermiddag titlen og ansvaret til den nyvalgte Ole Schrøder, der i første omgang er valgt for en periode på to år. Det skete under Byggesocietetets Landsmøde, der fandt sted i Hellerup.

– Jeg er lige nu lidt overvældet. Jeg er ydmyg og stolt over at være blevet formand for Byggesocietetet, som jeg har været medlem af i nu 12 år. Det er en gammel men samtidig levende forening, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle, sagde Ole Schrøder.

Den nye landsformand er 46 år gammel, født i Sønderborg og oprindeligt uddannet tømrer og derefter arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Sammen med en partner driver han i København tegnestuen Tredje Natur.

Værdisættet i orden

Tony Christrup glæder sig over, at det er lykkedes at overdrage stafetten og ansvaret for Byggesocietetet til Ole Schrøder på en god og ordentlig måde:

– Det har været meget vigtigt for mig, at overdragelsen til vores nye formand er foregået ordentligt og med respekt for Byggesocietetets historie og mange medlemmer. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Ole er den helt rigtige for Byggesocietetet. Ole er et godt og ordentligt menneske med kompasset og værdisættet på rette sted og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke. Byggesocietetet ligger trygt i hans hænder, siger Tony Christrup.

Landsmødet genvalgte Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB-Gruppen og Anne Henriksen, advokat fra Advokatfirmaet Vingaardshus som næstformænd i Byggesocietetet. Derudover blev adm. direktør fra Kuben Byg, Line Røtting Dornan, genvalgt som bestyrelsesmedlem.

Jeg er ydmyg og stolt over at være blevet formand for Byggesocietetet, som jeg har været medlem af i nu 12 år.

Relateret indhold