Åbner ny afdeling på ryggen af stor SKI-aftale

En offentlig SKI-aftale har givet så meget travlhed, at nordjyske Nordelektro har måtte åbne ny afdeling i Fredericia. De første ti medarbejdere er allerede ansat.
Nordelektro var en af tre vindere af den offentlige SKI-aftale for elevatorservice. Aftalen er virksomhedens største serviceaftale nogensinde.
Nordelektro var en af tre vindere af den offentlige SKI-aftale for elevatorservice. Aftalen er virksomhedens største serviceaftale nogensinde.

Frem til 30. april havde Teknisk Facility Management-virksomheden Nordelektro to kontorer i det nordjyske. En stor offentlig SKI-aftale (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) for elevatorservice tidligere på året har dog gjort det nødvendigt med et nyt kontor i Fredericia, hvor der allerede er ansat ti medarbejdere.

14 kommuner i Jylland og på Fyn samt i Region Nordjylland havde i første omgang tilsluttet sig aftalen, men nu har også flere boligforeninger slutte sig til aftalen, hvormed antallet af elevatorer i aftalen er steget fra 1.000 til 1.200 styk. Virksomheden ser allerede nu, at antallet kan komme til at stige yderligere de kommende tolv måneder.

Læs også: Slår egen resultatrekord efter stærk turnaround

– Nu skal vi i gang med at sikre en solid leverance til vores nye kunder, og så skal vi naturligvis sikre, at aftalen kommercielt leverer det afkast, vi har budgetteret med, siger adm. direktør, Jesper Christiansen.

Turnaround er afsluttet

Udover den øgede aktivitet gennem SKI-aftalen udvider Nordelektro også kundebasen med nye kunder. Nordelektro har blandt andet indledt et nyt samarbejde med ‘Danmarks største medicinalfirma’, (der må formodes at være Novo Nordisk, red.), om levering af to godselevatorer til en fabriksudvidelse i Kalundborg.

Adm. direktør Jesper Christiansen vendte retur til Nordelektro for mindre end halvandet år siden. Nu er en planlagt turnaround gennemført - og det uden økonomi fra SKI-aftalen.
Adm. direktør Jesper Christiansen vendte retur til Nordelektro for mindre end halvandet år siden. Nu er en planlagt turnaround gennemført – og det uden økonomi fra SKI-aftalen.

Derudover er virksomheden udvalgt til at stå for el-service hos Nordea Pension Ejendomme i Aarhus mens et par eksisterende kunder har opgraderet deres aftaler om teknisk facility management fra maskinservice til at gælde alle tekniske services.

– Økonomisk er vi lige nu præcis, hvor vi skal være i forhold til budgettet for året med de 15 % vækst, vi har budgetteret med uden SKI-aftalen. Vi har nu afsluttet den turnaround, som vi igangsatte sidste år og Nordelektro tjener nu penge måned efter måned, siger Jesper Christiansen, der vendte retur til virksomheden som adm. direktør pr. 1. januar 2023. Han kom fra en stilling som direktør for Teknisk Service i ISS Denmark.

Læs også: Tilbage på sporet: Kingo Karlsen er kommet gennem mareridtet

Nicolas Højgaard, der er tiltrådt som afdelingschef, har fået ansvaret for at starte den nye afdeling, hvorefter han får ansvaret for Nordelektros samlede elevatorforretning.

Nordelektro, der beskæftiger ca. 60 medarbejdere, løser tekniske opgaver i hele Danmark inden for blandt andet industri, produktion, kontorerhverv, detailhandel, uddannelse og bolig.

Relateret indhold