Første element-ordre forlader Give Elementers datterselskab

T-elementet er udviklet til anlægsprojekter i samarbejde med Give Elementers kunder. Den nye elementtype har været efterspurgt til terrænnivellering som et lettere alternativ til det ellers populære L-element.
Det nye T-element har med sine mange anvendelsesmuligheder en bred målgruppe, og kan bruges til både store og små projekter. Men det er især indenfor anlæg, at elementet efterspørges. Foto: Give Elementer.
Det nye T-element har med sine mange anvendelsesmuligheder en bred målgruppe, og kan bruges til både store og små projekter. Men det er især indenfor anlæg, at elementet efterspørges. Foto: Give Elementer.

Den første ordre på det nye T-element er tikket ind hos Give Elementer. Det nyudviklede T-element er en videreudvikling af det kendte L-element, som fabrikken udviklede tilbage i 1981. T-elementet bliver det første af Give Elementers egne produkter, der produceres af datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted.

– Det nye er, at vi med T-elementet letter elementhåndteringen i anlægsprojekter, hvor man etablerer støttevægge ved niveau- og terrænforskelle samt trappetrin, fortæller administrerende direktør i Give Elementfabrik Henrik Damø.

Han fortæller, at det er afdelingen i Nørre Snede, der har haft en tæt dialog med kunder i industri, bolig og landskab og har forestået udviklingen af det nye element. Det er fast procedure hos Give Elementer at udvikle nye elementer i samarbejde med deres kunder, påpeger direktøren.

Produktion i Gedsted

Det er datterselskabet Lundsby Industri i Gedsted, der skal stå for fremstillingen af det nye element.

– Med baggrund i mange års erfaring med produktion af L-elementer er det oplagt, at produktionen af T-elementet sker i vores datterselskab Lundsby Industri, fortæller Finn Eskildsen, NS Give Elementer i Nørre Snede. Han fortsætter:

– Det er ellers det første Give Element-produkt, vi ikke selv håndterer i Give eller Nørre Snede – men et godt eksempel på, hvordan vi udnytter synergier i vores nye set up med Lundsby Industri.

Det nye T-element har med sine mange anvendelsesmuligheder en bred målgruppe, og kan bruges til både store og små projekter. Men det er især indenfor anlæg, at elementet efterspørges.

Der er dags dato lagt ordre på 40 af de nye T-elementer i Give Elementers ordrebog.

Relateret indhold