Erfaren brancheprofil i front for Bygmas nye koncept

Martin Aarslew-Jensen bliver frontmand for Bygmas nye satsning; et kompetencecenter i det sydøstlige Sjælland.
Bygma har ansat den erfarne brancheprofil Martin Aarslew-Jensen til at lede byggevarekædens nye kompetencecenter. Foto: Bygma
Bygma har ansat den erfarne brancheprofil Martin Aarslew-Jensen til at lede byggevarekædens nye kompetencecenter. Foto: Bygma

Han er oprindeligt uddannet tømrer, har været rådgiver hos Carl Ras og er derudover certificeret rådgiver i bæredygtige materiale med fokus på DGNB-certificering fra Molio. Nu er Martin Aarslew-Jensen udpeget til at stå i spidsen for Bygmas første kompetencecenteret, der skal hjælpe kunderne i ni sydøstsjællandske og to bornholmske butikker med deres projekter.

Han kommer senest fra et job som projektkonsulent i XL Byg med base i Køge og skal i sit nye job gøre hverdagen nemmere for de lokale håndværkere i regionen.

Læs også: DGNB Guld er blevet normen, når Bygma bygger

– Det er svært for håndværkerne at få en dag og et projekt til at hænge sammen, når de både skal koordinere materialer, dokumentation og levering. Derfor bliver det min fornemmeste opgave, at kunderne kommer til at se kompetencecenteret som en ekstra medarbejder, der har det store overblik over dokumentation, levering og varer, siger Martin Aarslew-Jensen.

Relateret indhold