Lendager finder ny adm. direktør i egne rækker

Nicholas Duxbury Ransome, som indtil nu har været Operations Director i arkitektfirmaet, bliver ny adm. direktør.
Nicholas Duxbury Ransome står tættest på kameraet, mens Frants Nielsen læner sig op ad en murstensvæg i baggrunden.
Nicholas Duxbury Ransome (tv) og Frants Nielsen. Foto: Lendager.

I sidste blev det meldt ud, at Frants Nielsen forlader posten som adm. direktør hos Lendager, og nu kan arkitektvirksomheden præsenterer ny mand på posten.

Nicholas Duxbury Ransome, som indtil nu har været Operations Director i arkitektfirmaet, overtager ansvaret for virksomhedens daglige drift, fortæller Anders Lendager, der ejer og kreativ direktør:

– Nicholas har tydelige lederegenskaber og jeg er meget tryg ved at overlade posten til ham, ikke mindst fordi han kender vores DNA og har været en del af rejsen fra begyndelsen.

Læs også

Det ideelle valg: Frants Nielsen er ny adm. direktør i Vilhelm Lauritzen

Samtidig indtræder den afgående adm. direktør Frants Nielsen i virksomhedens nyoprettede bestyrelse, og om sin nye rolle siger Nicholas Duxbury Ransome:

– Det har været lærerigt at have Frants ved roret, og han har på kort tid skærpet vores professionalisme og styrket organisationen. Mine snart ti år hos Lendager har givet mig indblik i alle afkroge af organisationen, og jeg ser frem til at bruge den indsigt til at udvikle virksomheden yderligere – med de bedste rammer for trivsel hos medarbejderne, rådgivningsydelser af høj kvalitet og en virksomhed i økonomisk fremgang.

Nicholas Duxbury Ransome tiltræder som adm. direktør 1. august.

Relateret indhold