ERIK åbner ny afdeling i Odense

En ny afdeling i Odense er en realitet. Hermed er Erik Arkitekter lokalt tilstede i de fire største byer i Danmark med udgangspunkt fra hovedkontoret i Viborg.
Det blev i Lensmarken ved Odense, at Erik Arkitekter har hjemme på Fyn.
Det blev i Lensmarken ved Odense, at Erik Arkitekter har hjemme på Fyn.

Hvor der generelt i rådgiverbranchen er en tendens til at samle sig i færre og større enheder med blikket rettet mod udlandet, gør Erik Arkitekter en dyd ud af binde Danmark sammen for dermed at være tæt på kunden.

At man først åbner i Odense nu, skyldes flere faktorer. Erik har solid erfaring med både at åbne nye afdelinger og købe sunde virksomheder. Fyn som ny lokation har længe været på ønskelisten.

Sine Juul Praastrup, der er administrerende direktør i virksomheden siger følgende:

– Vi har lært, at man ikke kan købe medarbejdere kun med en plan om at vokse. Man kan derimod skabe en forretning ved at tilbyde muligheder. Derfor har vi været besøgende i Odense gennem mange år for at lære Odense bedre at kende og omvendt. Nu har vi en solid opgave portefølje og veletableret relationer med lokale ingeniører, entreprenører og øvrige erhvervssamarbejder med samme fokus som Erik, siger hun.

Udover lokal forankring er har man ved at udpege relevante emner som bæredygtighed, socialt ansvar og digitalisering af byggeteknik, er det også lykkes at opbygge videnklynger internt, selvom man fysisk er spredt ud over hele landet.

– Bygherrerne kender os, så nu kan vi tilbyde den rette kombination af kompetencer tilpasset Odenses kvaliteter, lyder det videre fra Sine Praastrup

Relateret indhold